Sosyal Ağlarda Biz
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

++Sitene Ekle

7 Temmuz 2017 Cuma

CİHAD-FRANSA-13.CUMA İLLUMİNATİ KARTLARI



CİHAD-FRANSA-13.CUMA İLLUMİNATİ KARTLARI

Bu "11/13" ve "Cuma 13th." Illuminati



Bu "11/13" ve "Cuma 13th." Illuminati

KANLI AY İLLUMİNATİ KARTI-4 KANLI AY TUTULMASI



KANLI AY İLLUMİNATİ KARTI-4 KANLI AY TUTULMASI


2014-2015 OLAYLARI

2014-2015 OLAYLARI














Patlamayı önceden bilen tweetleri atanlar PKK'lı çıktı


Patlamayı önceden bilen tweetleri atanlar PKK'lı çıktı

Ankara’daki terör saldırısından gün önce attıkları tweetler sonrası bugün gözaltına alınan Erhan ve Mehmet isimli iki kişi PKK üyesi çıktı.





Ankara saldırısından bir gün önce 'Twitter'dan "Bomba Ankara'da patlayacak!.." paylaşımında bulunulan"@DrBereday" hesabıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi PKK üyesi çıktı. Esrarengiz tweetlerle ilgili gözaltına alınanlardan Erhan Ö'nün, bölücü terör örgütünün çok sayıda eylemine katıldığı ve söz konusu hesabı birinci derecede bir yakınının telefonu üzerinden kullandığı belirlendi. Diğer zanlı Mehmet P'nin daha önce bombalarla yakalandığı ve 7 haziran seçimlerinde de vekil adayı olduğu ortaya çıktı.
Ankara'daki terör saldırısından 9 saat önce "@DrBereday" kullanıcı adlı bir hesaptan, " 'Bomba' Ankara'da patlayacak!..", "IŞİD Ankara’da patlatmasın?!" ve "Ankara'da yapılacak eylemde IŞİD adı alında müdahele olabilir. Bunu engellemenin yolu Sol örgütlerin direct müdahalesidir. PKK yok bu işte"mesajları atıldı.
IP ADRESLERİ VERİLDİ KİM OLDUKLARI BELİRLENDİ
Emniyet Genel Müdürlüğünün patlamaya ilişkin başlattığı soruşturma kapsamında, kamuoyunda tartışmalara yol açan sosyal medya hesapları da ayrı bir başlık olarak incelendi. 
2012'den beri aktif olan ve saldırının gerçekleştiği gün kullanıcısı tarafından kapatılan hesapla ilgili başlatılan incelemeyi kısa sürede tamamlayan emniyet yetkilileri, terör örgütü PKK üyesi oldukları öne sürülen 2 kullanıcıyı gözaltına aldı.
ERHAN Ö. PKK ÜYESİ ÇIKTI
Gözaltına alınan Diyarbakır doğumlu Erhan Ö'nün (44) bölücü terör örgütünün çok sayıda eylemine katıldığı, daha önce 2 kez gözaltına alındığı belirlendi. Zanlının, söz konusu hesabı birinci derecede bir yakınının telefonu üzerinden kullandığı tespit edildi.
MEHMET P. 7 HAZİRAN'DA VEKİL ADAYI OLMUŞ
Gözaltına alınan Suruç nüfusuna kayıtlı Mehmet P'nin (35) ise 1997 yılından itibaren Şanlıurfa ve Diyarbakır'da PKK/KCK terör örgütü içinde aktif faaliyet yürüttüğü, zanlının, terör örgütünün illegal internet sitelerinde müstear isimlerle yazılar yazdığı ve haber sitelerinde çalıştığı belirlendi.
Mehmet P'nin, Şanlıurfa'da Mayıs 2013'te yapılan bir operasyonda, içerisinde yaklaşık 21 kilogram TNT görünümlü patlayıcı madde bulunan anti tank mayını gövdesi, 3 plastik kutu içerisinde yaklaşık 4 kilogram TNT, 14 F1 model el bombası gövdesi ve 14 fünye grubu, 30 elektrikli fünye ve 7 uzaktan kumanda sistemi ele geçirilen operasyon kapsamında gözaltına alındığı tespit edildi.
Mehmet P'nin 2013 yılında yargılandığı davada, Kobani'de bomba eğitimi aldığının tanık ifadeleriyle kayıtlara geçtiği, 2013-2014 yılları arasında söz konusu davadan dolayı tutuklu kaldığı belirlendi.
Zanlının, 7 Haziran seçimlerinde bir siyasi partiden aday adayı olduğu da tespit edildi.
TWITTER IP'LERİ VERMEMİŞTİ
Twitter, terör saldırısını adeta önceden haber veren kullanıcılarının IP adreslerini ilk etapta vermemişti.
Twitter, daha sonra Türk kamuoyundan yükselen tepkiler sonrasında bu bilgileri paylaşmak zorunda kaldı. Emniyet güçleri, söz konusu isimleri kendi imkanlarıyla IP adresleri paylaşılmadan önce tespit etti. Daha sonra eldeki bulgular ve alınan ifadeler, istihbarat paylaşımı neticesinde kesinleştirildi.

* Ankara Olayı için 10.10 tarihini özenle seçtiler.

101 SAYISININ SIRRI !!!!!!!!!!
* Ankara Olayı için 10.10 tarihini özenle seçtiler.
Matrix Filmi'nde Neo, Trinity, Morpheus, 101 nolu koridorda giderler, asansöre binerler, diğer boyuttan varlıklarla akraba olan Merovingien liderini yemek yerken bulurlar, tam o esnada Hz İsa'nın batı dünyasındaki imajına benzer bir kimse masadan uzaklaştırılmaktadır.
Neo yeni anlamına gelmektedir, Trinity üçleme (666, seküler, dünyevi) anlamına gelir, Morpheus ise Yunan mitolojisinde düşü temsil eder, bu karakterler Yeni Dünya Düzeni hayalini gerçekleştirmek için 101 nolu koridorda bulunmaktadır.
101 nolu koridordan giderler ve orada başka bilgilere sahip olan farklı boyuttaki kimseyle görüşürler, bu sırada Hz İsa sembolü uzaklaştırılmaktadır, filme göre bu kimse, gerçek olan Hz İsa'dır.
Gerçeğin yerini düşler, Münafıklar, false flag'ler, suni gıdalar, sanal oyunlar alır.
Gerçeklik yerini Deccal'in sistemine teslim etmiştir.
Deccal kelimesinin batı dillerindeki karşılığı Anti Christ'dir, Hristiyanlar'ın inancına göre, Deccal, Hz İsa olduğunu, onların deyimiyle Mesih olduğunu iddia edecektir.
Neo, Trinity ve Morpheus'un, Merovingien'i temsil eden şahısla görüştükleri yerin ismi Le Vrai Restaurant, Vrai, Fransızca'da Gerçek demektir.
Filmde masa başındaki şahıs, Merovingien soyunu temsil ediyor, Merovingienler, kendilerinin Hz İsa soyundan geldiklerini iddia ederlerdi, oysa bu kişilerin mavi kan adı verilen soyluluk derecesini almaları, diğer boyutlardaki varlıklarla iletişimleriyle alakalıydı.
101, aynı zamanda, Filistinliler'i öldürmek amacıyla Ariel Sharon'un kurduğu terörist çetenin ismidir.
101 sayısında, 11, Süleyman Tapınağı'nın kapısının iki kenarında bulunan ikiz sütunu (Jachin ve Boaz), 0 ise Süleyman Tapınağı'nın kapısını (Gate) temsil eder, geçit alanıdır, bu geçitte şeytanlar, negatif metafizik varlıklar bulunur.
ASCII (American Standard Code for Information Interchange, Bilgi Değişimi İçin Amerikan Standart Kodlama Sistemi), Latin alfabesi üzerine kurulu, yalnızca 1 ve 0 sayılarından oluşan 7 sayılı bir karakter kümesidir, bu kod sistemine göre her kümede 11 sayısı bulunur.
11 SAYISI, SİONİSTLER İÇİN ŞİRK'İN SEMBOLÜDÜR
9 Dünya

11 Deccal ve Şeytan demektir.

10 ise Tanrıdır. Kabala büyü ağacına göre, 9'dan 11'e atlayan kişiler, Allah'a bilerek ve isteyerek ortak koşan kişilerdir, yani Şirk Ehlidir. Bu kişiler, ruhunu şeytana satan, ahiretten hiçbir alacağı olmayan, ebedi Cehennem'de kalacak olan lanetli kişilerdir. 10'un Tanrı olmasının sebebi, normalde tüm sayıların başında 0 olan sayıların, 10'a yani 010'a geldiğinde başı ve sonu olmayan, 1 olan Allah manasının ortaya çıkmasıdır ve şeytan da Allah'ın bir olduğunun bilinmesini istememektedir. 011'e gelindiğinde şeytan, tekliği iptal ederek, kendisini Allah ile bir tutar. Buradaki Allah, ben Allah'ım diyecek olan Deccal'i temsil eder, çünkü Allah ile şeytanın bir olmasının yani aynı anda doğmasının mümkünü yoktur. Amerika'da 911 yardım telefonudur, yani 09110. Avrupa'da daha çok 110'dur, yani 0110. İsrail'in barkodu 729'dur, 7+2=9, 2+9=11.
9 ve 11'i Roma rakamlarıyla yazıp birleştirdiğinizde Sion yıldızı ortaya çıkar. Bu yıldız aslında Hz Davud'un mührüdür, 6'nın sürekli kendi içinde tekrar etmesinden oluşan büyülü bir semboldür, ancak günümüzde kötü amaçlar için kullanılmaktadır.
911, şeytana yapılan bir ritüeldir. Bu sayılara gizlenen olaylar, insanlar tarafından çok zor anlaşılmakta, böylelikle insanların uyutulması kolaylaştırılmaktadır. 911, bilinçaltına tersten lie, yani yalan kelimesi olarak kodlanır. Bununla insanlar, yalanı, gerçek zannetmeye alıştırılırlar.
İkiz Kule Saldırıları'nın tarihini düşünün 11.9.2001 yada İsrail barkodunu düşünün 729 (Numerolojisi 7+2=9 , 2+9=11). 11 Eylül Olayları'nın olduğu gün yüzlerce 911 şifrelenip şeytani bir ritüel oluşturuldu ve bu ritüelleri tespit edip kitap yazan Philip Marshall öldürüldü. Ayrıca o sene Güneş kendi çevresi etrafındaki 11 yıllık dönüşünü tamamlamıştı, önceki 1990'daydı, ilk kez Abd Meclisi'nde 11 Eylül 1990'da, Bush'un babası, Yeni Dünya Düzeni'nden bahsetti, 2001'den bir sonraki 2012'deydi, Londra Olimpiyatları'nda, sembollerle, bu düzenin Deccal'in hakim olduğu Sionist düzen olacağı belirtildi. Sırada 2023 var, 2023'te Güneş yine 11 yıllık dönüşünü tamamlayacak, o tarihe yakın Deccal'in gelmesi bekleniyor. İlluminati, Deccal'e yardım etmek, Hz Mehdi ve Hz İsa'yı engellemek için Şirk Ehli Sionistlerce ortaya çıkarılmış bir sistemdir.
PKK'nın numerolojisi de 11'dir. P (16. harf), K (11. harf). 1+6+1+1+1+1= 11. Bu da PKK'nın İsrail menşeli bir kurum olduğunu gösterir.
Sionistler, 11 sayısını, İsrail'in birliği olarak anlatırlar.
***********************************************************************************
ANKARA OLAYI, ŞEYTANİ BİR RİTÜELDİR !!!!!!!!!!




ANKARA OLAYI, ŞEYTANİ BİR RİTÜELDİR !!!!!!!!!!


ANKARA OLAYI, ŞEYTANİ BİR RİTÜELDİR !!!!!!!!!!
* Bugün Ankara'daki olay, Suruç'taki olayın aynısıdır ve bir false flag'tir.

Suruç Olayı'nda, şeytanı temsil eden kırmızı elbiseli kadın, kalabalıktan uzaklaştıktan hemen sonra bomba patladı, o gün Tomorrowland'in fragmanındaki 60 günlük geri sayım, filmin yayın tarihinden itibaren hesaplandığında, 20 Temmuz'u işaret ediyordu, tarihleri özenle seçiy
orlar.

Günün tarihi 10.10.2015'e bakıldığında 10.10 yani 11 sayısı görülüyor, 11, Kabala büyü ağacında Deccal ve Şeytanı, Sionistler'e göreyse İsrail'in birliğini temsil eder, bu yüzden 11 sayısı, şeytaniler için çok önemlidir.

Suruç Olayı, Doğu'daki Pkk'lıların saldırılara başlaması için bir işaret fişeğiydi, Ankara Olayı da Batı'daki Pkk'lıların saldırılara başlaması için bir işaret fişeği olabilir.

Dini, siyasi, ticari, ekonomik, zirai, tıbbi, eğitim, askeri ve politik nedenlerle oluşturdukları false flag, sahte bayrak yada diğer ismiyle danışıklı dövüşlerle şeytaniler, kaostan faydalanmaktadır.

Yahudileri göç ettirip, İsrail devletini kurmak için Dünya Savaşı bile çıkarttılar.

11 SAYISI, SİONİSTLER İÇİN ŞİRK'İN SEMBOLÜDÜR

9 Dünya
11 Deccal ve Şeytan demektir.

10 ise Tanrıdır. Kabala büyü ağacına göre, 9'dan 11'e atlayan kişiler, Allah'a bilerek ve isteyerek ortak koşan kişilerdir, yani Şirk Ehlidir. Bu kişiler, ruhunu şeytana satan, ahiretten hiçbir alacağı olmayan, ebedi Cehennem'de kalacak olan lanetli kişilerdir. 10'un Tanrı olmasının sebebi, normalde tüm sayıların başında 0 olan sayıların, 10'a yani 010'a geldiğinde başı ve sonu olmayan, 1 olan Allah manasının ortaya çıkmasıdır ve şeytan da Allah'ın bir olduğunun bilinmesini istememektedir. 011'e gelindiğinde şeytan, tekliği iptal ederek, kendisini Allah ile bir tutar. Buradaki Allah, ben Allah'ım diyecek olan Deccal'i temsil eder, çünkü Allah ile şeytanın bir olmasının yani aynı anda doğmasının mümkünü yoktur. Amerika'da 911 yardım telefonudur, yani 09110. Avrupa'da daha çok 110'dur, yani 0110. İsrail'in barkodu 729'dur, 7+2=9, 2+9=11.

9 ve 11'i Roma rakamlarıyla yazıp birleştirdiğinizde Sion yıldızı ortaya çıkar. Bu yıldız aslında Hz Davud'un mührüdür, 6'nın sürekli kendi içinde tekrar etmesinden oluşan büyülü bir semboldür, ancak günümüzde kötü amaçlar için kullanılmaktadır.

911, şeytana yapılan bir ritüeldir. Bu sayılara gizlenen olaylar, insanlar tarafından çok zor anlaşılmakta, böylelikle insanların uyutulması kolaylaştırılmaktadır. 911, bilinçaltına tersten lie, yani yalan kelimesi olarak kodlanır. Bununla insanlar, yalanı, gerçek zannetmeye alıştırılırlar.

İkiz Kule Saldırıları'nın tarihini düşünün 11.9.2001 yada İsrail barkodunu düşünün 729 (Numerolojisi 7+2=9 , 2+9=11). 11 Eylül Olayları'nın olduğu gün yüzlerce 911 şifrelenip şeytani bir ritüel oluşturuldu ve bu ritüelleri tespit edip kitap yazan Philip Marshall öldürüldü. Ayrıca o sene Güneş kendi çevresi etrafındaki 11 yıllık dönüşünü tamamlamıştı, önceki 1990'daydı, ilk kez Abd Meclisi'nde 11 Eylül 1990'da, Bush'un babası, Yeni Dünya Düzeni'nden bahsetti, 2001'den bir sonraki 2012'deydi, Londra Olimpiyatları'nda, sembollerle, bu düzenin Deccal'in hakim olduğu Sionist düzen olacağı belirtildi. Sırada 2023 var, 2023'te Güneş yine 11 yıllık dönüşünü tamamlayacak, o tarihe yakın Deccal'in gelmesi bekleniyor. İlluminati, Deccal'e yardım etmek, Hz Mehdi ve Hz İsa'yı engellemek için Şirk Ehli Sionistlerce ortaya çıkarılmış bir sistemdir.

PKK'nın numerolojisi de 11'dir. P (16. harf), K (11. harf). 1+6+1+1+1+1= 11. Bu da PKK'nın İsrail menşeli bir kurum olduğunu gösterir.

Sionistler, 11 sayısını, İsrail'in birliği olarak anlatırlar.


KAYNAK:
                                                  Benzersiz İlluminati Arşivi

Rusya Lideri Putin BM'de Işid İçin "Nazi Modeli" Dedi | 28 EYLÜL 2015

Rusya Lideri Putin BM'de Işid İçin "Nazi Modeli" Dedi | 28 EYLÜL 2015

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 10 yıl sonra Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmaya İkinci Dünya Savaşı’nın sonunu hatırlatarak başladı. Birleşmiş Milletler’in ‘benzersiz’ olduğunu söyleyen Putin, 1945’te Nazileri yenen ülkelerin uluslararası düzenin ana prensiplerini oluşturmak için Yalta’da bir araya geldiğini söyledi.

Rusya lideri, 70 yıl boyunca BM’de fikir ayrılıkları olduğunu belirtti ve veto hakkının tüm BMGK üyeleri tarafından kullanıldığını söyleyen Putin, bu durumun beklenir olduğunu ifade etti. 

"NE YAPTIĞINIZIN FARKINDA MISINIZ?"

Ortadoğu ve Kuzey Afrika’ya dışarıdan yapılan müdahalelerin yıkım yarattığını belirten Putin, bu duruma yol açan ülkelere “Ne yaptığınızın farkında mısınız?” sorusunu sordu.

IŞİD saflarında Iraklı eski askerler olduğunu söyleyen Putin, militanların birçoğunun da Libya’dan geldiğini vurguladı. IŞİD’in İslam dünyasında egemenlik aradığını söyleyen Putin, örgüte desteğin engellenmesi gerektiğini belirtti. Putin, IŞİD’in Rusya’nın da aralarında bulunduğu ülkeleri tehdit ettiğini kaydetti.

"SADECE ESAD VE KÜRTLER IŞİD'LE GERÇEKTEN SAVAŞIYOR"

Putin, “Şu anda Irak ve Suriye gibi terörle mücadele eden ülkelere yardım ediyoruz. Suriye ordusu ile işbirliği yapmayı reddetmek hatadır. Suriye’de Esed hükümeti ve Kürt milisler dışında kimse IŞİD’le gerçek anlamda mücadele etmiyor... Uluslararası terör tehdidi hakkında konuşup, aynı anda onu finanse etmek ikiyüzlülüktür... Suriye krizinin sorumlusu Suriye muhaliflerini destekleyenler. Onlar Suriyeli muhalifleri donatıp eğitiyorlar. Sonra da onlar IŞİD’in saflarına geçiyor." dedi.

Rus lider, IŞİD'le savaşan Suriye hükümetiyle işbirliği yapmamanın ciddi bir hata olduğunu söyledi.

IŞİD İÇİN NAZİ KARŞITI KOALİSYON MODELİ

Putin, terörizme karşı uluslararası koalisyon çağrısında bulundu ve bu koalisyonu Nazi karşıtı koalisyona benzetti. Müslüman ülkelerin önemli bir rol oynayacağını belirten Putin, militanların İslam’ı kötüye kullandığını söyledi.

"BM'DE VETO HAKKI HER ZAMAN VARDIR"

Dünyanın sürekli değiştiğine dikkat çeken Putin, BM’nin de bu değişime ayak uydurması gerektiğini söyledi. Rusya’nın bu konuda ortakları ile işbirliğine hazır olduğunu belirten Putin, “BM’nin meşruiyetini azaltmaya yönelik her adım çok tehlikelidir ve kaosa yol açar.” dedi.

Putin konuşmasında Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde veto hakkının her zaman olduğunu ve her zaman her konuda görüş birliğinin olmayacağını söyledi.


ABD Başkanı Barack Obama BM Kurulunda ÇİN ve RUSYA'yı Eleştirdi | 28 EYLÜL 2015

ABD Başkanı Barack Obama BM Kurulunda ÇİN ve RUSYA'yı Eleştirdi | 28 EYLÜL 2015


ABD Başkanı Barack Obama BM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad için "üzerlerine varil bombaları atarak masum çocukları katleden bir tiran" ifadesini kullandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin son 10 yıldır ilk kez bir BM Genel Kurulu'na hitap etti. Putin 'Hepimiz farklıyız ve bu farklılığa saygı duymalıyız. Gücümüz farklılıklarımızdan geliyor. Rusya diğer ülkelerle çalışmaya hazırdır. Suriye Hükümeti'yle iş birliği yapmamak dünya için bir hatadır' dedi.

BM 70'inci dönem Genel Kurul Genel Görüşmelerinin açılış konuşmasını Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun yaptı. Ban yaptığı konuşmada, "Özellikle beş ülke Suriye konusunda anahtar konumda. Bunlar Rusya, ABD, Suudi Arabistan, İran ve Türkiye. Taraflardan biri uzlaşmaya yanaşmadığı müddetçe sahada değişiklik beklemek faydasız" dedi.
BM Genel Sekreteri Ban, konuşmasında, BM 2030 kalkınma hedefleri, iklim değişikliği ile mücadele, Suriye, Yemen ve diğer bölgelerdeki çatışmalar ve krizlerin insani sorunlarına değindi.


BM Genel Kurulu görüşmeleri 28 Eylül 2015 Pazartesi Günü başladı


BM Genel Kurulu görüşmeleri 28 Eylül 2015 Pazartesi Günü başladı




Her yıl tüm ülke liderlerinin küresel sorunlara ilişkin görüş ve önerilerini dillendirme fırsatı buldukları BM Genel Kurulu Genel Görüşmeleri, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un verdiği resepsiyonla başladı.


140'tan fazla ülkenin devlet ve hükümet başkanının katıldığı belirtilen BM Genel Kurulu Genel Görüşmelerinin ilk gününde konuşma yapacak liderler arasında Genel Sekreter Ban Ki-mun, ABD Başkanı Barack Obama, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin Devlet Başkanı Şi Cinpin, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Küba Devlet Başkanı Raul Castro bulunuyor.

Konuşmalarda öne çıkması beklenen konuların Suriye'de dört yılı aşan iç savaş, Yemen'deki çatışmalar, Akdeniz ve Ege'deki sığınmacı krizi, IŞİD ve aşırılıkçı terör ile iklim değişikliği gibi sorunlar olması bekleniyor.

Genel Kurul'da Türkiye'yi Başbakan Ahmet Davutoğlu temsil ediyor. Genel görüşmelerin açılış oturumuna katılan Davutoğlu, Genel Kurul'a çarşamba günü hitap edecek.

Davutoğlu bugün ayrıca BM'de basın toplantısı düzenleyecek.

BM toplantıları sırasında sonucu merakla beklenen görüşmelerden birisi Obama ile Putin arasında gerçekleşeceği belirtilen görüşme. Bu toplantıda özellikle Suriye konusunda iki liderin önemli kararlar alabileceği kaydediliyor. Ele alınması beklenen diğer bir konu ise Ukrayna'daki gelişmeler.
BAN Kİ MOON: 'DİPLOMATİK KRİZ SURİYE KONUSUNU KONTROLDEN ÇIKARDI'
Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon, BM Güvenlik Konseyi ve diğerlerinin 4 yıllık diplomatik tıkanıklığının Suriye krizinin kontrolden çıkmasına izin verdiğini kaydederek, "Özellikle beş ülke Suriye konusunda anahtar konumda. Bunlar Rusya, ABD, Suudi Arabistan, İran ve Türkiye. Taraflardan biri uzlaşmaya yanaşmadığı müddetçe sahada değişiklik beklemek faydasız" dedi.
Genel Sekreter, konuşmasında Suriye krizine önemli yer ayırarak, Suriyelilerin baskı, aşırlıkçılık, yıkım ve korku nedeniyle ülkelerini terk ettiklerini söyledi.
Soruna diplomatik çözüm bulunamamasını da eleştiren Ban, "BM Güvenlik Konseyi ve diğerlerinin 4 yıllık diplomatik tıkanıklığı Suriye krizinin kontrolden çıkmasına izin verdi. Çatışmayı sonlandırmak öncelikle Suriye'de savaşan tarafların sorumluluğunda. Ülkelerini harabeye çevirenler kendileri. Ancak çözüm için sadece Suriye'deki taraflara bakmak yeterli değil. Savaş bölgesel güç ve rekabetle de ilişkili. Ülkeye akan para ve silahlar ateşi körüklüyor" dedi.


/*-----3 sütun değil 4 sütun istiyorum diyenlere-----*/

CİHAD-FRANSA-13.CUMA İLLUMİNATİ KARTLARI



CİHAD-FRANSA-13.CUMA İLLUMİNATİ KARTLARI

Bu "11/13" ve "Cuma 13th." Illuminati



Bu "11/13" ve "Cuma 13th." Illuminati

KANLI AY İLLUMİNATİ KARTI-4 KANLI AY TUTULMASI



KANLI AY İLLUMİNATİ KARTI-4 KANLI AY TUTULMASI


2014-2015 OLAYLARI

2014-2015 OLAYLARI














Patlamayı önceden bilen tweetleri atanlar PKK'lı çıktı


Patlamayı önceden bilen tweetleri atanlar PKK'lı çıktı

Ankara’daki terör saldırısından gün önce attıkları tweetler sonrası bugün gözaltına alınan Erhan ve Mehmet isimli iki kişi PKK üyesi çıktı.





Ankara saldırısından bir gün önce 'Twitter'dan "Bomba Ankara'da patlayacak!.." paylaşımında bulunulan"@DrBereday" hesabıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi PKK üyesi çıktı. Esrarengiz tweetlerle ilgili gözaltına alınanlardan Erhan Ö'nün, bölücü terör örgütünün çok sayıda eylemine katıldığı ve söz konusu hesabı birinci derecede bir yakınının telefonu üzerinden kullandığı belirlendi. Diğer zanlı Mehmet P'nin daha önce bombalarla yakalandığı ve 7 haziran seçimlerinde de vekil adayı olduğu ortaya çıktı.
Ankara'daki terör saldırısından 9 saat önce "@DrBereday" kullanıcı adlı bir hesaptan, " 'Bomba' Ankara'da patlayacak!..", "IŞİD Ankara’da patlatmasın?!" ve "Ankara'da yapılacak eylemde IŞİD adı alında müdahele olabilir. Bunu engellemenin yolu Sol örgütlerin direct müdahalesidir. PKK yok bu işte"mesajları atıldı.
IP ADRESLERİ VERİLDİ KİM OLDUKLARI BELİRLENDİ
Emniyet Genel Müdürlüğünün patlamaya ilişkin başlattığı soruşturma kapsamında, kamuoyunda tartışmalara yol açan sosyal medya hesapları da ayrı bir başlık olarak incelendi. 
2012'den beri aktif olan ve saldırının gerçekleştiği gün kullanıcısı tarafından kapatılan hesapla ilgili başlatılan incelemeyi kısa sürede tamamlayan emniyet yetkilileri, terör örgütü PKK üyesi oldukları öne sürülen 2 kullanıcıyı gözaltına aldı.
ERHAN Ö. PKK ÜYESİ ÇIKTI
Gözaltına alınan Diyarbakır doğumlu Erhan Ö'nün (44) bölücü terör örgütünün çok sayıda eylemine katıldığı, daha önce 2 kez gözaltına alındığı belirlendi. Zanlının, söz konusu hesabı birinci derecede bir yakınının telefonu üzerinden kullandığı tespit edildi.
MEHMET P. 7 HAZİRAN'DA VEKİL ADAYI OLMUŞ
Gözaltına alınan Suruç nüfusuna kayıtlı Mehmet P'nin (35) ise 1997 yılından itibaren Şanlıurfa ve Diyarbakır'da PKK/KCK terör örgütü içinde aktif faaliyet yürüttüğü, zanlının, terör örgütünün illegal internet sitelerinde müstear isimlerle yazılar yazdığı ve haber sitelerinde çalıştığı belirlendi.
Mehmet P'nin, Şanlıurfa'da Mayıs 2013'te yapılan bir operasyonda, içerisinde yaklaşık 21 kilogram TNT görünümlü patlayıcı madde bulunan anti tank mayını gövdesi, 3 plastik kutu içerisinde yaklaşık 4 kilogram TNT, 14 F1 model el bombası gövdesi ve 14 fünye grubu, 30 elektrikli fünye ve 7 uzaktan kumanda sistemi ele geçirilen operasyon kapsamında gözaltına alındığı tespit edildi.
Mehmet P'nin 2013 yılında yargılandığı davada, Kobani'de bomba eğitimi aldığının tanık ifadeleriyle kayıtlara geçtiği, 2013-2014 yılları arasında söz konusu davadan dolayı tutuklu kaldığı belirlendi.
Zanlının, 7 Haziran seçimlerinde bir siyasi partiden aday adayı olduğu da tespit edildi.
TWITTER IP'LERİ VERMEMİŞTİ
Twitter, terör saldırısını adeta önceden haber veren kullanıcılarının IP adreslerini ilk etapta vermemişti.
Twitter, daha sonra Türk kamuoyundan yükselen tepkiler sonrasında bu bilgileri paylaşmak zorunda kaldı. Emniyet güçleri, söz konusu isimleri kendi imkanlarıyla IP adresleri paylaşılmadan önce tespit etti. Daha sonra eldeki bulgular ve alınan ifadeler, istihbarat paylaşımı neticesinde kesinleştirildi.

* Ankara Olayı için 10.10 tarihini özenle seçtiler.

101 SAYISININ SIRRI !!!!!!!!!!
* Ankara Olayı için 10.10 tarihini özenle seçtiler.
Matrix Filmi'nde Neo, Trinity, Morpheus, 101 nolu koridorda giderler, asansöre binerler, diğer boyuttan varlıklarla akraba olan Merovingien liderini yemek yerken bulurlar, tam o esnada Hz İsa'nın batı dünyasındaki imajına benzer bir kimse masadan uzaklaştırılmaktadır.
Neo yeni anlamına gelmektedir, Trinity üçleme (666, seküler, dünyevi) anlamına gelir, Morpheus ise Yunan mitolojisinde düşü temsil eder, bu karakterler Yeni Dünya Düzeni hayalini gerçekleştirmek için 101 nolu koridorda bulunmaktadır.
101 nolu koridordan giderler ve orada başka bilgilere sahip olan farklı boyuttaki kimseyle görüşürler, bu sırada Hz İsa sembolü uzaklaştırılmaktadır, filme göre bu kimse, gerçek olan Hz İsa'dır.
Gerçeğin yerini düşler, Münafıklar, false flag'ler, suni gıdalar, sanal oyunlar alır.
Gerçeklik yerini Deccal'in sistemine teslim etmiştir.
Deccal kelimesinin batı dillerindeki karşılığı Anti Christ'dir, Hristiyanlar'ın inancına göre, Deccal, Hz İsa olduğunu, onların deyimiyle Mesih olduğunu iddia edecektir.
Neo, Trinity ve Morpheus'un, Merovingien'i temsil eden şahısla görüştükleri yerin ismi Le Vrai Restaurant, Vrai, Fransızca'da Gerçek demektir.
Filmde masa başındaki şahıs, Merovingien soyunu temsil ediyor, Merovingienler, kendilerinin Hz İsa soyundan geldiklerini iddia ederlerdi, oysa bu kişilerin mavi kan adı verilen soyluluk derecesini almaları, diğer boyutlardaki varlıklarla iletişimleriyle alakalıydı.
101, aynı zamanda, Filistinliler'i öldürmek amacıyla Ariel Sharon'un kurduğu terörist çetenin ismidir.
101 sayısında, 11, Süleyman Tapınağı'nın kapısının iki kenarında bulunan ikiz sütunu (Jachin ve Boaz), 0 ise Süleyman Tapınağı'nın kapısını (Gate) temsil eder, geçit alanıdır, bu geçitte şeytanlar, negatif metafizik varlıklar bulunur.
ASCII (American Standard Code for Information Interchange, Bilgi Değişimi İçin Amerikan Standart Kodlama Sistemi), Latin alfabesi üzerine kurulu, yalnızca 1 ve 0 sayılarından oluşan 7 sayılı bir karakter kümesidir, bu kod sistemine göre her kümede 11 sayısı bulunur.
11 SAYISI, SİONİSTLER İÇİN ŞİRK'İN SEMBOLÜDÜR
9 Dünya

11 Deccal ve Şeytan demektir.

10 ise Tanrıdır. Kabala büyü ağacına göre, 9'dan 11'e atlayan kişiler, Allah'a bilerek ve isteyerek ortak koşan kişilerdir, yani Şirk Ehlidir. Bu kişiler, ruhunu şeytana satan, ahiretten hiçbir alacağı olmayan, ebedi Cehennem'de kalacak olan lanetli kişilerdir. 10'un Tanrı olmasının sebebi, normalde tüm sayıların başında 0 olan sayıların, 10'a yani 010'a geldiğinde başı ve sonu olmayan, 1 olan Allah manasının ortaya çıkmasıdır ve şeytan da Allah'ın bir olduğunun bilinmesini istememektedir. 011'e gelindiğinde şeytan, tekliği iptal ederek, kendisini Allah ile bir tutar. Buradaki Allah, ben Allah'ım diyecek olan Deccal'i temsil eder, çünkü Allah ile şeytanın bir olmasının yani aynı anda doğmasının mümkünü yoktur. Amerika'da 911 yardım telefonudur, yani 09110. Avrupa'da daha çok 110'dur, yani 0110. İsrail'in barkodu 729'dur, 7+2=9, 2+9=11.
9 ve 11'i Roma rakamlarıyla yazıp birleştirdiğinizde Sion yıldızı ortaya çıkar. Bu yıldız aslında Hz Davud'un mührüdür, 6'nın sürekli kendi içinde tekrar etmesinden oluşan büyülü bir semboldür, ancak günümüzde kötü amaçlar için kullanılmaktadır.
911, şeytana yapılan bir ritüeldir. Bu sayılara gizlenen olaylar, insanlar tarafından çok zor anlaşılmakta, böylelikle insanların uyutulması kolaylaştırılmaktadır. 911, bilinçaltına tersten lie, yani yalan kelimesi olarak kodlanır. Bununla insanlar, yalanı, gerçek zannetmeye alıştırılırlar.
İkiz Kule Saldırıları'nın tarihini düşünün 11.9.2001 yada İsrail barkodunu düşünün 729 (Numerolojisi 7+2=9 , 2+9=11). 11 Eylül Olayları'nın olduğu gün yüzlerce 911 şifrelenip şeytani bir ritüel oluşturuldu ve bu ritüelleri tespit edip kitap yazan Philip Marshall öldürüldü. Ayrıca o sene Güneş kendi çevresi etrafındaki 11 yıllık dönüşünü tamamlamıştı, önceki 1990'daydı, ilk kez Abd Meclisi'nde 11 Eylül 1990'da, Bush'un babası, Yeni Dünya Düzeni'nden bahsetti, 2001'den bir sonraki 2012'deydi, Londra Olimpiyatları'nda, sembollerle, bu düzenin Deccal'in hakim olduğu Sionist düzen olacağı belirtildi. Sırada 2023 var, 2023'te Güneş yine 11 yıllık dönüşünü tamamlayacak, o tarihe yakın Deccal'in gelmesi bekleniyor. İlluminati, Deccal'e yardım etmek, Hz Mehdi ve Hz İsa'yı engellemek için Şirk Ehli Sionistlerce ortaya çıkarılmış bir sistemdir.
PKK'nın numerolojisi de 11'dir. P (16. harf), K (11. harf). 1+6+1+1+1+1= 11. Bu da PKK'nın İsrail menşeli bir kurum olduğunu gösterir.
Sionistler, 11 sayısını, İsrail'in birliği olarak anlatırlar.
***********************************************************************************
ANKARA OLAYI, ŞEYTANİ BİR RİTÜELDİR !!!!!!!!!!




ANKARA OLAYI, ŞEYTANİ BİR RİTÜELDİR !!!!!!!!!!


ANKARA OLAYI, ŞEYTANİ BİR RİTÜELDİR !!!!!!!!!!
* Bugün Ankara'daki olay, Suruç'taki olayın aynısıdır ve bir false flag'tir.

Suruç Olayı'nda, şeytanı temsil eden kırmızı elbiseli kadın, kalabalıktan uzaklaştıktan hemen sonra bomba patladı, o gün Tomorrowland'in fragmanındaki 60 günlük geri sayım, filmin yayın tarihinden itibaren hesaplandığında, 20 Temmuz'u işaret ediyordu, tarihleri özenle seçiy
orlar.

Günün tarihi 10.10.2015'e bakıldığında 10.10 yani 11 sayısı görülüyor, 11, Kabala büyü ağacında Deccal ve Şeytanı, Sionistler'e göreyse İsrail'in birliğini temsil eder, bu yüzden 11 sayısı, şeytaniler için çok önemlidir.

Suruç Olayı, Doğu'daki Pkk'lıların saldırılara başlaması için bir işaret fişeğiydi, Ankara Olayı da Batı'daki Pkk'lıların saldırılara başlaması için bir işaret fişeği olabilir.

Dini, siyasi, ticari, ekonomik, zirai, tıbbi, eğitim, askeri ve politik nedenlerle oluşturdukları false flag, sahte bayrak yada diğer ismiyle danışıklı dövüşlerle şeytaniler, kaostan faydalanmaktadır.

Yahudileri göç ettirip, İsrail devletini kurmak için Dünya Savaşı bile çıkarttılar.

11 SAYISI, SİONİSTLER İÇİN ŞİRK'İN SEMBOLÜDÜR

9 Dünya
11 Deccal ve Şeytan demektir.

10 ise Tanrıdır. Kabala büyü ağacına göre, 9'dan 11'e atlayan kişiler, Allah'a bilerek ve isteyerek ortak koşan kişilerdir, yani Şirk Ehlidir. Bu kişiler, ruhunu şeytana satan, ahiretten hiçbir alacağı olmayan, ebedi Cehennem'de kalacak olan lanetli kişilerdir. 10'un Tanrı olmasının sebebi, normalde tüm sayıların başında 0 olan sayıların, 10'a yani 010'a geldiğinde başı ve sonu olmayan, 1 olan Allah manasının ortaya çıkmasıdır ve şeytan da Allah'ın bir olduğunun bilinmesini istememektedir. 011'e gelindiğinde şeytan, tekliği iptal ederek, kendisini Allah ile bir tutar. Buradaki Allah, ben Allah'ım diyecek olan Deccal'i temsil eder, çünkü Allah ile şeytanın bir olmasının yani aynı anda doğmasının mümkünü yoktur. Amerika'da 911 yardım telefonudur, yani 09110. Avrupa'da daha çok 110'dur, yani 0110. İsrail'in barkodu 729'dur, 7+2=9, 2+9=11.

9 ve 11'i Roma rakamlarıyla yazıp birleştirdiğinizde Sion yıldızı ortaya çıkar. Bu yıldız aslında Hz Davud'un mührüdür, 6'nın sürekli kendi içinde tekrar etmesinden oluşan büyülü bir semboldür, ancak günümüzde kötü amaçlar için kullanılmaktadır.

911, şeytana yapılan bir ritüeldir. Bu sayılara gizlenen olaylar, insanlar tarafından çok zor anlaşılmakta, böylelikle insanların uyutulması kolaylaştırılmaktadır. 911, bilinçaltına tersten lie, yani yalan kelimesi olarak kodlanır. Bununla insanlar, yalanı, gerçek zannetmeye alıştırılırlar.

İkiz Kule Saldırıları'nın tarihini düşünün 11.9.2001 yada İsrail barkodunu düşünün 729 (Numerolojisi 7+2=9 , 2+9=11). 11 Eylül Olayları'nın olduğu gün yüzlerce 911 şifrelenip şeytani bir ritüel oluşturuldu ve bu ritüelleri tespit edip kitap yazan Philip Marshall öldürüldü. Ayrıca o sene Güneş kendi çevresi etrafındaki 11 yıllık dönüşünü tamamlamıştı, önceki 1990'daydı, ilk kez Abd Meclisi'nde 11 Eylül 1990'da, Bush'un babası, Yeni Dünya Düzeni'nden bahsetti, 2001'den bir sonraki 2012'deydi, Londra Olimpiyatları'nda, sembollerle, bu düzenin Deccal'in hakim olduğu Sionist düzen olacağı belirtildi. Sırada 2023 var, 2023'te Güneş yine 11 yıllık dönüşünü tamamlayacak, o tarihe yakın Deccal'in gelmesi bekleniyor. İlluminati, Deccal'e yardım etmek, Hz Mehdi ve Hz İsa'yı engellemek için Şirk Ehli Sionistlerce ortaya çıkarılmış bir sistemdir.

PKK'nın numerolojisi de 11'dir. P (16. harf), K (11. harf). 1+6+1+1+1+1= 11. Bu da PKK'nın İsrail menşeli bir kurum olduğunu gösterir.

Sionistler, 11 sayısını, İsrail'in birliği olarak anlatırlar.


KAYNAK:
                                                  Benzersiz İlluminati Arşivi

Rusya Lideri Putin BM'de Işid İçin "Nazi Modeli" Dedi | 28 EYLÜL 2015

Rusya Lideri Putin BM'de Işid İçin "Nazi Modeli" Dedi | 28 EYLÜL 2015

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 10 yıl sonra Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmaya İkinci Dünya Savaşı’nın sonunu hatırlatarak başladı. Birleşmiş Milletler’in ‘benzersiz’ olduğunu söyleyen Putin, 1945’te Nazileri yenen ülkelerin uluslararası düzenin ana prensiplerini oluşturmak için Yalta’da bir araya geldiğini söyledi.

Rusya lideri, 70 yıl boyunca BM’de fikir ayrılıkları olduğunu belirtti ve veto hakkının tüm BMGK üyeleri tarafından kullanıldığını söyleyen Putin, bu durumun beklenir olduğunu ifade etti. 

"NE YAPTIĞINIZIN FARKINDA MISINIZ?"

Ortadoğu ve Kuzey Afrika’ya dışarıdan yapılan müdahalelerin yıkım yarattığını belirten Putin, bu duruma yol açan ülkelere “Ne yaptığınızın farkında mısınız?” sorusunu sordu.

IŞİD saflarında Iraklı eski askerler olduğunu söyleyen Putin, militanların birçoğunun da Libya’dan geldiğini vurguladı. IŞİD’in İslam dünyasında egemenlik aradığını söyleyen Putin, örgüte desteğin engellenmesi gerektiğini belirtti. Putin, IŞİD’in Rusya’nın da aralarında bulunduğu ülkeleri tehdit ettiğini kaydetti.

"SADECE ESAD VE KÜRTLER IŞİD'LE GERÇEKTEN SAVAŞIYOR"

Putin, “Şu anda Irak ve Suriye gibi terörle mücadele eden ülkelere yardım ediyoruz. Suriye ordusu ile işbirliği yapmayı reddetmek hatadır. Suriye’de Esed hükümeti ve Kürt milisler dışında kimse IŞİD’le gerçek anlamda mücadele etmiyor... Uluslararası terör tehdidi hakkında konuşup, aynı anda onu finanse etmek ikiyüzlülüktür... Suriye krizinin sorumlusu Suriye muhaliflerini destekleyenler. Onlar Suriyeli muhalifleri donatıp eğitiyorlar. Sonra da onlar IŞİD’in saflarına geçiyor." dedi.

Rus lider, IŞİD'le savaşan Suriye hükümetiyle işbirliği yapmamanın ciddi bir hata olduğunu söyledi.

IŞİD İÇİN NAZİ KARŞITI KOALİSYON MODELİ

Putin, terörizme karşı uluslararası koalisyon çağrısında bulundu ve bu koalisyonu Nazi karşıtı koalisyona benzetti. Müslüman ülkelerin önemli bir rol oynayacağını belirten Putin, militanların İslam’ı kötüye kullandığını söyledi.

"BM'DE VETO HAKKI HER ZAMAN VARDIR"

Dünyanın sürekli değiştiğine dikkat çeken Putin, BM’nin de bu değişime ayak uydurması gerektiğini söyledi. Rusya’nın bu konuda ortakları ile işbirliğine hazır olduğunu belirten Putin, “BM’nin meşruiyetini azaltmaya yönelik her adım çok tehlikelidir ve kaosa yol açar.” dedi.

Putin konuşmasında Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde veto hakkının her zaman olduğunu ve her zaman her konuda görüş birliğinin olmayacağını söyledi.


ABD Başkanı Barack Obama BM Kurulunda ÇİN ve RUSYA'yı Eleştirdi | 28 EYLÜL 2015

ABD Başkanı Barack Obama BM Kurulunda ÇİN ve RUSYA'yı Eleştirdi | 28 EYLÜL 2015


ABD Başkanı Barack Obama BM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad için "üzerlerine varil bombaları atarak masum çocukları katleden bir tiran" ifadesini kullandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin son 10 yıldır ilk kez bir BM Genel Kurulu'na hitap etti. Putin 'Hepimiz farklıyız ve bu farklılığa saygı duymalıyız. Gücümüz farklılıklarımızdan geliyor. Rusya diğer ülkelerle çalışmaya hazırdır. Suriye Hükümeti'yle iş birliği yapmamak dünya için bir hatadır' dedi.

BM 70'inci dönem Genel Kurul Genel Görüşmelerinin açılış konuşmasını Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun yaptı. Ban yaptığı konuşmada, "Özellikle beş ülke Suriye konusunda anahtar konumda. Bunlar Rusya, ABD, Suudi Arabistan, İran ve Türkiye. Taraflardan biri uzlaşmaya yanaşmadığı müddetçe sahada değişiklik beklemek faydasız" dedi.
BM Genel Sekreteri Ban, konuşmasında, BM 2030 kalkınma hedefleri, iklim değişikliği ile mücadele, Suriye, Yemen ve diğer bölgelerdeki çatışmalar ve krizlerin insani sorunlarına değindi.


BM Genel Kurulu görüşmeleri 28 Eylül 2015 Pazartesi Günü başladı


BM Genel Kurulu görüşmeleri 28 Eylül 2015 Pazartesi Günü başladı




Her yıl tüm ülke liderlerinin küresel sorunlara ilişkin görüş ve önerilerini dillendirme fırsatı buldukları BM Genel Kurulu Genel Görüşmeleri, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un verdiği resepsiyonla başladı.


140'tan fazla ülkenin devlet ve hükümet başkanının katıldığı belirtilen BM Genel Kurulu Genel Görüşmelerinin ilk gününde konuşma yapacak liderler arasında Genel Sekreter Ban Ki-mun, ABD Başkanı Barack Obama, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Çin Devlet Başkanı Şi Cinpin, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Küba Devlet Başkanı Raul Castro bulunuyor.

Konuşmalarda öne çıkması beklenen konuların Suriye'de dört yılı aşan iç savaş, Yemen'deki çatışmalar, Akdeniz ve Ege'deki sığınmacı krizi, IŞİD ve aşırılıkçı terör ile iklim değişikliği gibi sorunlar olması bekleniyor.

Genel Kurul'da Türkiye'yi Başbakan Ahmet Davutoğlu temsil ediyor. Genel görüşmelerin açılış oturumuna katılan Davutoğlu, Genel Kurul'a çarşamba günü hitap edecek.

Davutoğlu bugün ayrıca BM'de basın toplantısı düzenleyecek.

BM toplantıları sırasında sonucu merakla beklenen görüşmelerden birisi Obama ile Putin arasında gerçekleşeceği belirtilen görüşme. Bu toplantıda özellikle Suriye konusunda iki liderin önemli kararlar alabileceği kaydediliyor. Ele alınması beklenen diğer bir konu ise Ukrayna'daki gelişmeler.
BAN Kİ MOON: 'DİPLOMATİK KRİZ SURİYE KONUSUNU KONTROLDEN ÇIKARDI'
Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon, BM Güvenlik Konseyi ve diğerlerinin 4 yıllık diplomatik tıkanıklığının Suriye krizinin kontrolden çıkmasına izin verdiğini kaydederek, "Özellikle beş ülke Suriye konusunda anahtar konumda. Bunlar Rusya, ABD, Suudi Arabistan, İran ve Türkiye. Taraflardan biri uzlaşmaya yanaşmadığı müddetçe sahada değişiklik beklemek faydasız" dedi.
Genel Sekreter, konuşmasında Suriye krizine önemli yer ayırarak, Suriyelilerin baskı, aşırlıkçılık, yıkım ve korku nedeniyle ülkelerini terk ettiklerini söyledi.
Soruna diplomatik çözüm bulunamamasını da eleştiren Ban, "BM Güvenlik Konseyi ve diğerlerinin 4 yıllık diplomatik tıkanıklığı Suriye krizinin kontrolden çıkmasına izin verdi. Çatışmayı sonlandırmak öncelikle Suriye'de savaşan tarafların sorumluluğunda. Ülkelerini harabeye çevirenler kendileri. Ancak çözüm için sadece Suriye'deki taraflara bakmak yeterli değil. Savaş bölgesel güç ve rekabetle de ilişkili. Ülkeye akan para ve silahlar ateşi körüklüyor" dedi.
/* -----Bitiş-----*/