Sosyal Ağlarda Biz
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

++Sitene Ekle

27 Mayıs 2015 Çarşamba

İlluminati Medya Akıl Kontrolü

İlluminati Medya Akıl Kontrolü













TV Başında Hipnoze insanlar

TV Başında Hipnoze insanlar


Medya gruplarının, insanları tv başına bağlayarak, gerçeklerden uzak tutup hipnoze etme kartıdır. Bu demek oluyor ki medya sektöründeki herşey bizim gerçekleri görmemizi engellemektedir. 











Uyan NEO-Beyaz tavşanın peşine takılan

Uyan NEO-Beyaz tavşanın peşine takılan




Morpheus: Sanırım,şu anda kendini tavşan deliğinden düşen Alice gibi hissediyorsundur. -Alice Harikalar Diyarında /Lewis Caroll, rastladığı beyaz tavşanın peşine takılan Alice adında küçük bir kızın bir anda kendini fizik kurallarının pekte geçerli olmadığı bir dünyada başından geçenlerin anlatıldığı çocuk romanı.

Neo: Öylede denebilir.


Morpheus: Bunu gözlerinden görebiliyorum. Sende zaten uyanmayı bekleyen ve gördüğü şeyleri kabul eden birinin bakışları var. -Neo’nun az sonra kendi gözleriyle görerek gerçek manada uyanışa geçiçeği anı müjdeliyor Morpheus- Ne ilginçtir ki bunlar “gerçekten” pek farklı değil. (Matrix’ten uyanmayla birlikte anlaşılan “gerçekten” bahsediyor.)


Morpheus: Kadere inanırmısın, Neo?
Neo: Hayır?
Morpheus: Neden?
Neo: Çünkü hayatımı kontrol edemediğim fikrinden hoşlanmam!
Neo,kader fikrini reddeder, çünkü hayatının dizginlerinin kendi elinde olduğu fikrinden hoşlanıyordur. Hiçbir harici gücün hayatını yönetmensini istemez. Her zaman seçme özgürlüğüne sahip olmak ister. Burada, Neo’nun kaderini gerçekleştirmesi, bir seçim meselesi olarak sunulur.
Morpheus: Tam olarak ne demek istediğini biliyorum, sana burada olma sebebini açıklayayım. Buradasın,çünkü bir şey biliyorsun. Bildiğini açıklayamıyorsun ama onu hissediyorsun. Bunu bütün hayatın boyunca hissettin. Bu dünyada bir şeylerin yolunda gitmediğini. Ne olduğunu bilmiyordun, ama oradaydı. Kafandaki, seni deli eden bir kıymık gibidir. Seni bana getiren işte bu duygudur. Neden söz ettiğimi biliyor musun?
Neo: Matrix’mi?


Morpheus: Peki ne olduğunu öğrenmek istiyor musun?


Neo,başıyla evet anlamında onaylar.


Morpheus: Matrix’in her yerdir,etrafımızı çevreler hatta burada, bu odada bile. Pencereden dışarıya baktığında ya da televizyonu seyrederken gördüğün şey odur. İşe giderken hissedebilirsin onu, ya da kiliseye…Ve vergilerini öderken. Seni gerçekten saptırmak için seni aldatan görünürde bir dünyadır Matrix.


Neo: Ne gerçeği?


Morpheus: Bir köle olduğun gerçeği Neo. Sende herkes gibi bir köle olarak doğdun. Dokunamadığın, tadamadın ya da koklayamadığın bir hapishanedesin. Beyninin içi bir hapishane. Ne yazık ki kimseye Matrix’in ne olduğu kimseye anlatılamaz. Bunu kendin görmek zorundasın.



Morpheus, elindeki kutuya açar içinden çıkan kırmızı ve mavi hapları her iki avucuna alır.
Morpheus: Bu senin son şansın.Bundan sonra bir geri dönüş olmayacak. -Sol elini açarak uzatır- Mavi hapı alırsan, bu hikaye sona erer, yatağında uyanırsın ve istediğin her neyse ona inanırsın. Bu kez sağ avucunu açar- Kırmızı hapı alırsan, harikalar diyarında kalırsın. Bende sana tavşan deliğinin gittiği yerleri gösteririm. -




Yapılan hap seçimi dijital bir seçimdir. Geri çevrilemez bir seçim;0 ila 1 arasında yapılacak bu seçim sistemde kalmak ya da dışarı çıkmak, açmak ya da kapamak seçimi. Kısa bir an sonra Neo, kırmızı hapa uzanır, aynı anda..
Morhpheus: Unutma sana vaat ettiğim tek şey gerçek daha fazlası değil.
Neo kırmızı kapsule uzanırken, görüntüsü Morphesu’un gözlük camlarından yansır. Karakterlerin kullandığı aynanın tezahürü gözlüklerin yalnızca Matrix'te ve yükleme programında takılmakta, fakat gerçek dünyada takılmamaktadır. Camın yansısında Morpheus’un kırmızı kapsulü uzattığı eliyle, mavi kapsülü uzattığı öteki elini avuç içi çekimden görürüz. Çizgi-romanlar dan tanıdığımız bu efekt, filmin, kendine özgü görsel bir sözlük oluşturduğunu, kendi göstergeleriyle bir anlamlar dünyası kurmaya çalıştığını gösterir. Neo hapı yutar, kamera bi an için Morpheus’u sırıtırken gösterir bu Neo’nun verdiği karara tepki olarak nasıl (çift yüzlü okumalardan biri daha )okunması gerektiğini filmin devamında anlayabileceğimiz bir sırıtıştır.


Kimse anlamadı beyaz tavşanı..


Kimse anlamadı beyaz tavşanı..


Ünlü çocuk kitabı, Alice Harikalar Diyarında'yı okumuşsunuzdur. Okumadıysanız da konusunu biliyorsunuzdur mutlaka. Ablasıyla pikniğe çıkan Alice, sıkıntıdan patlarken, "Eyvah! Geç kaldım" diyerek koşuşturan ve sürekli saatine bakan beyaz bir tavşanı fark edip peşinden gitmeye başlar. Ve kendini bambaşka bir dünyada buluverir.
Çocuk kitabı olarak bilinse de aslında kitap, mantık ve matematik kavramlarının arka planda tartışıldığı bir eser. Yazarının her ne kadar Lewis Caroll takma ismini kullanmış olsa da Charles Lutwidge Dodgson aslında Britanyalı bir matematikçi olduğu söyleniyor.
Dikkatlice incelendiğinde matematik oyunlarıyla örüldüğü de ortaya çıkıyor. Mesela Alice gerçek hayatta olup olmadığını anlamak için çarpım tablosunu saymaya başlar bunu yaparken de yerdeki fayanslardan değişik kombinasyonlar yaratır.




FELSEFE VE MATEMATİK
Alice Harikalar Diyarı'nda isimli masalın ana karakterlerinden biri her daim onun karşısına çıkan ve mantığı temsil eden Cheshire Kedisi. Alice istediğinde ortaya çıkar ve genellikle Alice'i kızdıran konuşmalar yapar. Ama Cheshire Kedisi'nin tüm konuşmaları felsefi değer taşır ve Alice'in hayata bakışını zorlar.
Kitabın matematik, felsefi boyutunun yanı sıra psikolojik derinliği de var. Örneğin tavşan deliği, gizemi, bilinmeyeni temsil ediyor ve koşarak kaçan beyaz tavşan filmlere, başka kitaplara ve şarkılara ilham veriyor. Matrix filminde, filmin kahramanı Neo'nun beyaz tavşanı takip ederek kendini yepyeni bir dünyaya açılan kapıda bulması gibi. The Beatles'ın "Lucy In The Sky With Diamonds" parçasında, Nabakov'un birçok eserinde Alice'den izler olduğu söylenir.
Niye bu masaldan söz ettiğime gelince, geçtiğimiz pazar akşamı Moviemax'te Tim Burton'ın yönetmenliğini yaptığı filmi seyrettim. Mia Wasikowska'nın Alice'i canlandırdığı yapımda Johnny Depp şapkacıyı, Anne Hataway beyaz kraliçeyi, yönetmenin eşi olan Helena Bonham Carter da kırmızı kraliçeyi oynuyor.
Filmde Alice 17 yaşında ve sosyeteye tanıtım partisinde. Babası öldüğü için annesi ve ablası bir an önce evlenmesini istiyor. Ona sunulan tek seçenek evlilik anlayacağınız. Yoksa annesine yük olacak veya evde kalacak. Alice'in ise evlenmeye pek niyeti yok. Hem damat adayından hoşlanmıyor hem eniştesinin ablasına ihanet ettiğini gördüğü için evliliğe güveni sarsılmış hem de gelecek için henüz belirlemese de başka hayalleri var. Kısacası yazgısına boyun eğmek niyetinde değil.




HAYALLERİNİN PEŞİNDE



Damat adayı herkesin önünde diz çökerek evlenme teklifinde bulunur Alice'e. Onun aklı ise ablası, annesi ve kayınvalide adayıyla konuşurken sık sık karşısına çıkan tavşandır. Tavşan elbise giymiştir ve Alice'i yanına çağırmaktadır. Onun peşinden giderek delikten aşağıya yuvarlanınca da bir masalın ortasında bulur kendini. Rüyada olduğunu zanneder, gördüklerinin kendi kurduğu bir düş olduğuna inandırmaya çalışır kendini ama uyanmadığı ve masal devam ettiği için de sonuna kadar gider. Yapamayacağını düşündüğü şeyleri yapar ve kendi gücüne kendisi de şaşırır.
Masaldan uyanıp gerçek dünyaya döndüğü zaman da kendisini ve cevabını bekleyen topluluğa evlenme teklifini kabul etmediğini söyler. Amacı babası gibi iş hayatına atılmak, gemilere binip uzak diyarlara gitmektir. Düşündüğünü de yapar.
Darısı hayallerini gerçekleştirmek isteyen herkesin başına.

FİRAVUN SİSTEMİ;İnsanların Beynini işgal et

FİRAVUN SİSTEMİ;İnsanların Beynini işgal et


MODERN KÖLELİK 

Eğer cinselliğe karşı bir zaafiyetin varsa, internette herhangi bir araştırma yaptığında yaptıkları şey, gözlerine seni şeytana doğru sürükleyecek resimler veya cinsel çağrışımlı objeler sunmaktır ...

Zaafiyetiniz cinsellik olabileceği gibi, yeme-içme, giyecek, marka merakı, kumar, oyun ve saire de olabilir ....

Yani nefsinle ilgili ne varsa onların kontrol alanındadır... Manipüle edilmiş yığınları kontrol bu şekilde sağlanıyor... Diziler-filmler-reklamlar gibi mekanizmalarda da bu yöntemleri kullanıyorlar...

Eğer nefsinin kölesi olmaktan kurtulup onu kontrol eden birisi olursan gerçek özgürlüğüne kavuşursun Neo ... Değilsen, internette, televizyon karşısında, sinemada, el attıkları her yerde, gizledikleri "Kırmızılı Kadın metaforlarıyla" onların avı olmaktan kurtulamazsın ...

Nefsine karşı mücadelede başarılı olmak için ibadet ne demek bilmek, ibadet etmek, Allah'a (C.C.) kulluk bilincinde olmak, helalleri sevip haramlardan sakınmak, nefsine ve çevrene iyiliği emredip kötülükten kaçınmak ve dualarla Allah'dan yardım talep etmek gerekmektedir...

Şimdi yapman gereken şey bu gerçeği bilerek artık mücadele ederek yaşaman ... Veya önceki hayatında olduğu gibi bunları normal görüp rüya aleminde bir köle olarak yaşamını sürdürmen ...

Seçim senin: Kırmızı hap mı, mavi hap mı ? 


























Hz Mehdi ve Firavun Soyu


Hz Mehdi ve Firavun Soyu















Firavun Soyu-İngiltere ve Kraliçe-

Firavun Soyu-İngiltere ve Kraliçe-


Firavun Soyu-İngiltere ve Kraliçe-

23 - "Gerçekten, onlara (Sebelilere) hükümdarlık eden, kendisine her türlü imkan verilmiş ve büyük bir tahta sahip olan bir kadınla karşılaştım."

24 - "Onun ve kavminin, Allah'ı bırakıp güneşe secde ettiklerini gördüm. Şeytan, kendilerine yaptıklarını süslü göstermiş de onları doğru yoldan alıkoymuş. Bunun için hidayete giremiyorlar."

25 - "Göklerde ve yerde gizleneni açığa çıkaran, gizlediğinizi ve açıkladığınızı bilen Allah'a secde etmezler."

26 - "(Halbuki) O büyük Arş'ın sahibi olan Allah'tan başka tapılacak yoktur."

Neml Suresi ·
















HZ MEHDİ VE ŞAM

HZ MEHDİ VE ŞAM








Hz Mehdi ve Altınçağ Gerçeği-21 ARALIK 2012

Hz Mehdi ve Altınçağ Gerçeği-21 ARALIK 2012











Sistemin Köleleri

















/*-----3 sütun değil 4 sütun istiyorum diyenlere-----*/

İlluminati Medya Akıl Kontrolü

İlluminati Medya Akıl Kontrolü













TV Başında Hipnoze insanlar

TV Başında Hipnoze insanlar


Medya gruplarının, insanları tv başına bağlayarak, gerçeklerden uzak tutup hipnoze etme kartıdır. Bu demek oluyor ki medya sektöründeki herşey bizim gerçekleri görmemizi engellemektedir. 











Uyan NEO-Beyaz tavşanın peşine takılan

Uyan NEO-Beyaz tavşanın peşine takılan




Morpheus: Sanırım,şu anda kendini tavşan deliğinden düşen Alice gibi hissediyorsundur. -Alice Harikalar Diyarında /Lewis Caroll, rastladığı beyaz tavşanın peşine takılan Alice adında küçük bir kızın bir anda kendini fizik kurallarının pekte geçerli olmadığı bir dünyada başından geçenlerin anlatıldığı çocuk romanı.

Neo: Öylede denebilir.


Morpheus: Bunu gözlerinden görebiliyorum. Sende zaten uyanmayı bekleyen ve gördüğü şeyleri kabul eden birinin bakışları var. -Neo’nun az sonra kendi gözleriyle görerek gerçek manada uyanışa geçiçeği anı müjdeliyor Morpheus- Ne ilginçtir ki bunlar “gerçekten” pek farklı değil. (Matrix’ten uyanmayla birlikte anlaşılan “gerçekten” bahsediyor.)


Morpheus: Kadere inanırmısın, Neo?
Neo: Hayır?
Morpheus: Neden?
Neo: Çünkü hayatımı kontrol edemediğim fikrinden hoşlanmam!
Neo,kader fikrini reddeder, çünkü hayatının dizginlerinin kendi elinde olduğu fikrinden hoşlanıyordur. Hiçbir harici gücün hayatını yönetmensini istemez. Her zaman seçme özgürlüğüne sahip olmak ister. Burada, Neo’nun kaderini gerçekleştirmesi, bir seçim meselesi olarak sunulur.
Morpheus: Tam olarak ne demek istediğini biliyorum, sana burada olma sebebini açıklayayım. Buradasın,çünkü bir şey biliyorsun. Bildiğini açıklayamıyorsun ama onu hissediyorsun. Bunu bütün hayatın boyunca hissettin. Bu dünyada bir şeylerin yolunda gitmediğini. Ne olduğunu bilmiyordun, ama oradaydı. Kafandaki, seni deli eden bir kıymık gibidir. Seni bana getiren işte bu duygudur. Neden söz ettiğimi biliyor musun?
Neo: Matrix’mi?


Morpheus: Peki ne olduğunu öğrenmek istiyor musun?


Neo,başıyla evet anlamında onaylar.


Morpheus: Matrix’in her yerdir,etrafımızı çevreler hatta burada, bu odada bile. Pencereden dışarıya baktığında ya da televizyonu seyrederken gördüğün şey odur. İşe giderken hissedebilirsin onu, ya da kiliseye…Ve vergilerini öderken. Seni gerçekten saptırmak için seni aldatan görünürde bir dünyadır Matrix.


Neo: Ne gerçeği?


Morpheus: Bir köle olduğun gerçeği Neo. Sende herkes gibi bir köle olarak doğdun. Dokunamadığın, tadamadın ya da koklayamadığın bir hapishanedesin. Beyninin içi bir hapishane. Ne yazık ki kimseye Matrix’in ne olduğu kimseye anlatılamaz. Bunu kendin görmek zorundasın.



Morpheus, elindeki kutuya açar içinden çıkan kırmızı ve mavi hapları her iki avucuna alır.
Morpheus: Bu senin son şansın.Bundan sonra bir geri dönüş olmayacak. -Sol elini açarak uzatır- Mavi hapı alırsan, bu hikaye sona erer, yatağında uyanırsın ve istediğin her neyse ona inanırsın. Bu kez sağ avucunu açar- Kırmızı hapı alırsan, harikalar diyarında kalırsın. Bende sana tavşan deliğinin gittiği yerleri gösteririm. -




Yapılan hap seçimi dijital bir seçimdir. Geri çevrilemez bir seçim;0 ila 1 arasında yapılacak bu seçim sistemde kalmak ya da dışarı çıkmak, açmak ya da kapamak seçimi. Kısa bir an sonra Neo, kırmızı hapa uzanır, aynı anda..
Morhpheus: Unutma sana vaat ettiğim tek şey gerçek daha fazlası değil.
Neo kırmızı kapsule uzanırken, görüntüsü Morphesu’un gözlük camlarından yansır. Karakterlerin kullandığı aynanın tezahürü gözlüklerin yalnızca Matrix'te ve yükleme programında takılmakta, fakat gerçek dünyada takılmamaktadır. Camın yansısında Morpheus’un kırmızı kapsulü uzattığı eliyle, mavi kapsülü uzattığı öteki elini avuç içi çekimden görürüz. Çizgi-romanlar dan tanıdığımız bu efekt, filmin, kendine özgü görsel bir sözlük oluşturduğunu, kendi göstergeleriyle bir anlamlar dünyası kurmaya çalıştığını gösterir. Neo hapı yutar, kamera bi an için Morpheus’u sırıtırken gösterir bu Neo’nun verdiği karara tepki olarak nasıl (çift yüzlü okumalardan biri daha )okunması gerektiğini filmin devamında anlayabileceğimiz bir sırıtıştır.


Kimse anlamadı beyaz tavşanı..


Kimse anlamadı beyaz tavşanı..


Ünlü çocuk kitabı, Alice Harikalar Diyarında'yı okumuşsunuzdur. Okumadıysanız da konusunu biliyorsunuzdur mutlaka. Ablasıyla pikniğe çıkan Alice, sıkıntıdan patlarken, "Eyvah! Geç kaldım" diyerek koşuşturan ve sürekli saatine bakan beyaz bir tavşanı fark edip peşinden gitmeye başlar. Ve kendini bambaşka bir dünyada buluverir.
Çocuk kitabı olarak bilinse de aslında kitap, mantık ve matematik kavramlarının arka planda tartışıldığı bir eser. Yazarının her ne kadar Lewis Caroll takma ismini kullanmış olsa da Charles Lutwidge Dodgson aslında Britanyalı bir matematikçi olduğu söyleniyor.
Dikkatlice incelendiğinde matematik oyunlarıyla örüldüğü de ortaya çıkıyor. Mesela Alice gerçek hayatta olup olmadığını anlamak için çarpım tablosunu saymaya başlar bunu yaparken de yerdeki fayanslardan değişik kombinasyonlar yaratır.




FELSEFE VE MATEMATİK
Alice Harikalar Diyarı'nda isimli masalın ana karakterlerinden biri her daim onun karşısına çıkan ve mantığı temsil eden Cheshire Kedisi. Alice istediğinde ortaya çıkar ve genellikle Alice'i kızdıran konuşmalar yapar. Ama Cheshire Kedisi'nin tüm konuşmaları felsefi değer taşır ve Alice'in hayata bakışını zorlar.
Kitabın matematik, felsefi boyutunun yanı sıra psikolojik derinliği de var. Örneğin tavşan deliği, gizemi, bilinmeyeni temsil ediyor ve koşarak kaçan beyaz tavşan filmlere, başka kitaplara ve şarkılara ilham veriyor. Matrix filminde, filmin kahramanı Neo'nun beyaz tavşanı takip ederek kendini yepyeni bir dünyaya açılan kapıda bulması gibi. The Beatles'ın "Lucy In The Sky With Diamonds" parçasında, Nabakov'un birçok eserinde Alice'den izler olduğu söylenir.
Niye bu masaldan söz ettiğime gelince, geçtiğimiz pazar akşamı Moviemax'te Tim Burton'ın yönetmenliğini yaptığı filmi seyrettim. Mia Wasikowska'nın Alice'i canlandırdığı yapımda Johnny Depp şapkacıyı, Anne Hataway beyaz kraliçeyi, yönetmenin eşi olan Helena Bonham Carter da kırmızı kraliçeyi oynuyor.
Filmde Alice 17 yaşında ve sosyeteye tanıtım partisinde. Babası öldüğü için annesi ve ablası bir an önce evlenmesini istiyor. Ona sunulan tek seçenek evlilik anlayacağınız. Yoksa annesine yük olacak veya evde kalacak. Alice'in ise evlenmeye pek niyeti yok. Hem damat adayından hoşlanmıyor hem eniştesinin ablasına ihanet ettiğini gördüğü için evliliğe güveni sarsılmış hem de gelecek için henüz belirlemese de başka hayalleri var. Kısacası yazgısına boyun eğmek niyetinde değil.




HAYALLERİNİN PEŞİNDE



Damat adayı herkesin önünde diz çökerek evlenme teklifinde bulunur Alice'e. Onun aklı ise ablası, annesi ve kayınvalide adayıyla konuşurken sık sık karşısına çıkan tavşandır. Tavşan elbise giymiştir ve Alice'i yanına çağırmaktadır. Onun peşinden giderek delikten aşağıya yuvarlanınca da bir masalın ortasında bulur kendini. Rüyada olduğunu zanneder, gördüklerinin kendi kurduğu bir düş olduğuna inandırmaya çalışır kendini ama uyanmadığı ve masal devam ettiği için de sonuna kadar gider. Yapamayacağını düşündüğü şeyleri yapar ve kendi gücüne kendisi de şaşırır.
Masaldan uyanıp gerçek dünyaya döndüğü zaman da kendisini ve cevabını bekleyen topluluğa evlenme teklifini kabul etmediğini söyler. Amacı babası gibi iş hayatına atılmak, gemilere binip uzak diyarlara gitmektir. Düşündüğünü de yapar.
Darısı hayallerini gerçekleştirmek isteyen herkesin başına.

FİRAVUN SİSTEMİ;İnsanların Beynini işgal et

FİRAVUN SİSTEMİ;İnsanların Beynini işgal et


MODERN KÖLELİK 

Eğer cinselliğe karşı bir zaafiyetin varsa, internette herhangi bir araştırma yaptığında yaptıkları şey, gözlerine seni şeytana doğru sürükleyecek resimler veya cinsel çağrışımlı objeler sunmaktır ...

Zaafiyetiniz cinsellik olabileceği gibi, yeme-içme, giyecek, marka merakı, kumar, oyun ve saire de olabilir ....

Yani nefsinle ilgili ne varsa onların kontrol alanındadır... Manipüle edilmiş yığınları kontrol bu şekilde sağlanıyor... Diziler-filmler-reklamlar gibi mekanizmalarda da bu yöntemleri kullanıyorlar...

Eğer nefsinin kölesi olmaktan kurtulup onu kontrol eden birisi olursan gerçek özgürlüğüne kavuşursun Neo ... Değilsen, internette, televizyon karşısında, sinemada, el attıkları her yerde, gizledikleri "Kırmızılı Kadın metaforlarıyla" onların avı olmaktan kurtulamazsın ...

Nefsine karşı mücadelede başarılı olmak için ibadet ne demek bilmek, ibadet etmek, Allah'a (C.C.) kulluk bilincinde olmak, helalleri sevip haramlardan sakınmak, nefsine ve çevrene iyiliği emredip kötülükten kaçınmak ve dualarla Allah'dan yardım talep etmek gerekmektedir...

Şimdi yapman gereken şey bu gerçeği bilerek artık mücadele ederek yaşaman ... Veya önceki hayatında olduğu gibi bunları normal görüp rüya aleminde bir köle olarak yaşamını sürdürmen ...

Seçim senin: Kırmızı hap mı, mavi hap mı ? 


























Hz Mehdi ve Firavun Soyu


Hz Mehdi ve Firavun Soyu















Firavun Soyu-İngiltere ve Kraliçe-

Firavun Soyu-İngiltere ve Kraliçe-


Firavun Soyu-İngiltere ve Kraliçe-

23 - "Gerçekten, onlara (Sebelilere) hükümdarlık eden, kendisine her türlü imkan verilmiş ve büyük bir tahta sahip olan bir kadınla karşılaştım."

24 - "Onun ve kavminin, Allah'ı bırakıp güneşe secde ettiklerini gördüm. Şeytan, kendilerine yaptıklarını süslü göstermiş de onları doğru yoldan alıkoymuş. Bunun için hidayete giremiyorlar."

25 - "Göklerde ve yerde gizleneni açığa çıkaran, gizlediğinizi ve açıkladığınızı bilen Allah'a secde etmezler."

26 - "(Halbuki) O büyük Arş'ın sahibi olan Allah'tan başka tapılacak yoktur."

Neml Suresi ·
















HZ MEHDİ VE ŞAM

HZ MEHDİ VE ŞAM








Hz Mehdi ve Altınçağ Gerçeği-21 ARALIK 2012

Hz Mehdi ve Altınçağ Gerçeği-21 ARALIK 2012











Sistemin Köleleri















/* -----Bitiş-----*/