Sosyal Ağlarda Biz
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

++Sitene Ekle

10 Haziran 2015 Çarşamba

Mehdi, Deccal ve illuminati


Mehdi, Deccal ve illuminati 
















Jülyen takvimi-8:00 VE 9:00 Dakika Arası izleyin
 
1989-2025 Yılları arası
 
36 yıllık plan takvimi

















4 KANLI AY TUTULMASI

4 KANLI AY TUTULMASI



Kanlı Ay İlluminati Kartı


Önümüzdeki 4 Ay Tutulması’nda neler olabileceğini anlatmadan önce 4’lü Ay Tutulması’nın ne olduğunu açıklayalım.


Yahudiler, planlarını, art arda gelen 4’lü Ay Tutulmaları’nın olduğu dönemlerde gerçekleştiriyor.



 Bu Ay Tutulmaları’na kanlı demelerinin sebebi, Ay’ın tutulma anında kırmızı renkte olması ve bu sıralarda kendilerinden olmayan birçok insanı öldürerek uydurdukları kehanetleri şeytani ritüel niteliğinde gerçekleştirmiş olmalarıdır.

9 Nisan'ı 10 Nisan'a bağlayan gece itibariyle Mars, Güneş ve Dünya aynı hizaya gelecek ve bu hizalanma, 14 Nisan'a kadar sürecek. Bu dönemde sinirler gerilebilir, kavgalar, çatışmalar ve savaşlar çıkabilir.

778 günde bir yaşanan astrolojik olayda Mars ile Dünya'nın Güneş'e olan hizaları arasında yaklaşık 87 milyon kilometre olacak. Gökyüzündeki şölende Ay 'kan kırmızısı'na dönüşücek, Güneş ise kararacak. Mars, gece gökyüzünde sıradan bir gecede görebileceğiniz en parlak yıldızdan tam 10 kat parlak gözükecek. 




NASA'nın, Tetrad denilen 4 Ay Tutulması'nın da yaşanacağı 28 Eylül 2015'e kadar olan süreçte Ay'ın kan kırmızı görüleceğini açıklaması, Hristiyan dünyasında paniğe neden oldu. Çünkü 4 Kan Kırmızı Ay, Hristiyanlar'a göre kıyametin habercisi. Kral James İncil'inde Hz İsa'nın kıyamet kopmadan önce dünyaya ikinci kez geldiği zamanın 'Gökyüzünde 4 Kan Kırmızısı Ay' görülecek' şeklinde ifade edilmesi, kıyamet senaristlerini harekete geçirdi. NASA'nın, bu yılki gibi Tetrad'ın 500 yılda 3 kez yaşandığına dikkat çekmesi bile paniği yatıştırmaya yetmedi.

HER BİRİNDE DİN SAVAŞLARI ÇIKTI

Son iki bin yılda yaşanan 4 Kırmızı Dolunaylı tutulmaları değerlendiren ABD'nin Teksas eyaletinin San Antonio Kilisesi Papazı, yazar John Hagee, "her birinde Dünya'da felaketler meydana geldi" diyor.

Tutulmaların olduğu dönemlerde İsrail ile ilgili meydana gelen tarihi olaylar.

***** İspanya Engizisyonu - Yahudi Göçü *****
İspanya'da yok edilmek istenen binlerce Yahudi, II. Bayezid'in gönderdiği gemilerle Osmanlı topraklarına sığınır.
The Spanish Inquisition - 1492



4 Tutulma Tarihi
* Passover, April 2, 1493
* Sukkoth, Sept. 25, 1493
* Passover, March 22, 1494
* Sukkoth, Sept. 15, 1494

***** Arap - İsrail Savaşı *****
1948 yılında İsrail Devleti’nin kurulmasıyla bütün Arap Ligi ülkelerine sıçrayan Arap başkaldırısıyla ortaya çıktı.
The War of Independence - 1948

4 Tutulma Tarihi
* Passover, April 13, 1949
* Sukkoth, Oct. 7, 1949
* Passover, April 2, 1950
* Sukkoth, Sept. 26, 1950

***** 6 Gün Savaşı *****
5 Haziran 1967'de İsrail ile Arap komşuları Mısır, Ürdün ve Suriye arasında başlayan ve 6 gün süren savaş.
The Six Day War - 1967

4 Tutulma Tarihi
* First Day of Passover, April 24, 1967
* First Day of Sukkoth, Oct. 18, 1967
* First Day of Passover. April 13, 1968
* First Day of Sukkoth, Oct. 6, 1968

***** Şimdiki 4’lü Tutulma Tarihleri *****
* First Day of Passover, April 15, 2014
* First Day of Sukkoth, Oct. 8, 2014
* First Day of Passover, April 4, 2015
* First Day of Sukkoth, Sept. 28, 2015

1. Tutulma, 15 Nisan 2014
2. Tutulma, 8 Ekim 2014
3. Tutulma, 4 Nisan 2015
4. Tutulma, 28 Eylül 2015

********** ARMAGEDDON SAVAŞI **********



4 Kanlı Ay'da Süleyman Mabedi'ni inşa edip Büyük İsrail İmparatorluğu'nu kurmak istiyorlar. Bunun için de Mescid-i Aksa ve Kubbet-üs Sahra'yı yıkmayı planlıyorlar.

1 Dolar'ın üzerindeki Piramit'i hatırlayın. Piramit'teki boşluk, yarım kalmış bir Dünya Düzeni'ni simgeliyor. Piramit'in tamamlanması için gerekli gördükleri,
* Süleyman Mabedi.
* Kral Yehova.
* Vaad Edilen Topraklar.

Vaad Edilen Topraklar'ı, iki nehir arasında sanmayın, Yahudiler, tüm Dünya'nın kendilerine vaad edildiğine inanıyor.


**********

15 NİSAN - 8 EKİM 2014'TEKİ KIRMIZI AY TUTULMALARI

* Din savaşı. (ARMAGEDDON SAVAŞI)
* Dünya'nın büyük şehirlerinde ayaklanmalar. (İç Savaş)
* Ateş ve yangın. (Ateşli Chemtrail)

4 NİSAN - 28 EYLÜL 2015'TEKİ KIRMIZI AY TUTULMALARI

* Devletlerin bölünmesi. (Griffin Tarpley: Yeni Osmanlı Yalanı)
* Göçler. (Deprem-Tornado-Kuraklık-Kıtlık-Susuzluk)
* Salgın hastalıklar. (Kanser-Veba-Zombi Projesi)

**********

İlk Ay Tutulması’nda Türkiye ile Suriye’yi savaştırıp Armageddon Savaşı’nı başlatabilirler. Armageddon, Hadis-i Şerifler’e göre Hatay’dır, bir başka rivayete göre Kudüs ve Yafa bölgeleridir. Türkiye, Suriye ile savaşıp Suriye’yi işgal edince, “Türkiye, emperyalist emelleri için Suriye’yi işgal etti” diyerek bir kamuoyu oluşturacak, içerden ve dışardan Türkiye’ye saldıracaklardır. Türkiye’de bilindiği gibi 126 NATO Üssü ve Patriot’lar vardır. Patriot’lar Hatay’ın çevresindedir ve menzili 80 kilometredir, 3 bin kilometre uzaklıktaki İran ile ilgileri yoktur. Olası savaşta Türkiye’nin içindeki ve dışındaki 500 bin El Kaide ve 50 bin PKK militanını da kullanıcaklardır. Geçtiğimiz Ocak ayında, Irak Tv’ye 500 Bin militanı olduğunu açıklayan El Kaide, Türkiye’yi ve İstanbul’u alacağız dedi.

Türkiye, Suriye ile savaşırken, Mescid-i Aksa’yı ve Kubbet-üs Sahra’yı yıkacaklardır ve Süleyman Mabedi’ni inşa etmeye başlayacakladır. Süleyman Mabedi’ni en geç 2015’te bitirme gibi bir planları olduğu anlaşılıyor.

HAARP ve Chemtrail Sprey teknolojileriyle kuraklık, kıtlık, susuzluk, tornado, tsunami ve depremler oluşturmak, bu sayede insanları göçe zorlayıp savaşmadan topraklara sahip olma düşünceleri var. Hep aynı yerlerde deprem yapmalarının sebebi, diğer fay hatları üzerinde baskı kurmaktır.

4 Ay Tutulması’nın ortasında bir de Güneş Tutulması var. Ateşli ve siyah dumanlı Chemtrail Sprey çıkarttılar ve söylenenlere göre bu yeni sprey, DNA değiştiriyor. Güneş Tutulması’ndan sonra bu spreyleri kullanıp insanları zombilere dönüştürebilirler, bu bahaneyle de milyonlarca insanı ortadan kaldırabilirler. CNN’in sahibi Ted Turner tarafından yaptırılan Georgia’daki Rehber Taşları üzerindeki ilk emir, “insan nüfusunu, doğayla orantılı olarak 500 milyonun altında tut.” Çin Ulusal Savunması resmi gazetesinin haberine göre ABD ve İsrail, Yahudi olmayan herkesi yok edebilecek genetik biosilah üretiyor. Afrika’da 35 milyon kişi, AIDS hastalığından öldü. Benzer bir durum diğer ülkeler için de geçerli olabilir, çünkü kuraklık, susuzluk ve kıtlığa neden olan yeni iklim şartları yakında buraları da Afrika gibi yaşanılmaz bir yer haline getirebilir, bize getirecekleri tohumlar ve ürünlerle, buralarda öldürücü bir hastalık yayabilirler.

Bir zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Heroes dizisine göre Heroes'taki DNA'sı değiştirilmiş özel güçlere sahip insanlar, Güneş Tutulması esnasında güçlerini kaybediyor, tutulma bittikten sonra güçlerini yeniden kazanıyor. Bir de bu dizide yaptıkları resimler gerçek olan kişilerden birinin Dünya'nın sonu ile ilgili bir resmi var. Resme göre dünyanın iç kısmından çıkan lavlar, büyük bir S harfi oluşturuyor. Gölcük Depremi'nden çok daha büyük olan, 2 dakika süren ve 1100 atom bombası gücüne ulaşmış Şili'deki son büyük deprem, Dünya'nın çekirdeğini bile sarsmış. Dünya'nın sonunun bir an önce gelmesi için uğraşıyorlar, çünkü Dünya'nın sonunun gelmesine yakın, Deccal'in geleceğini biliyorlar, süreci hızlandırıp Deccal'i bir an önce görmek istiyorlar. Dizideki DNA'sı değiştirilmiş insanlar, Yahudiler'in yani Yecüc'lerin oluşturduğu Mecüc'leri simgeliyor.

Soma ve İlluminati İlişkisi

Soma ve İlluminati İlişkisi

İsrailinin Kuruluşunun 66.yıl Ritüeli-SOMA KAZASI
Soma Faciasında Kimlerin Kirli Elleri Var!



Dünya Üzerindeki Şiddet ve Kaos Her Geçen Gün Daraltılıyor! Dünya Nüfisunu Azaltma ve Dünya Hakimiyetine Doğru Hızlı Bir Son mu Görünüyor! Kim Bunlar!
Tarihler rastgele seçilmiyor. Geçen sene 11 Mayıs'ta Reyhanlı Olayı oldu, ardından 27 (2+7=9. 911 Ritüeli) Mayıs'ta Gezi Olayları başladı. Soma Faciası da Reyhanlı Olayı gibi olaylar zincirini başlatan işaret fişeğidir. Müslüman ülkelere savaş başlatılmıştır. Bosna Hersek'teki sel felaketinin de bu sıralarda görülüyor olması tesadüf değildir.

İsrail'in 66. kuruluş yıldönümü olan 15 (1+5=6. 666 Ritüeli) Mayıs öncesinde, Soma Faciası'yla şeytana (13, şeytan demektir) ritüel yapılarak Büyük Ortadoğu Projesi'ni gerçekleştirmek için Müslüman ülkelere savaş başlatılmıştır.
Olay, 13 Mayıs'ta meydana geldi. 13, Yahudiler için şeytan demektir. Bu sayının uğurlu olduğuna inanırlar ve kendilerinden başka kimsenin kullanmasını istemezler. Hristiyanlar'a uğursuz olduğunu empoze ederek, bu sayıyı sahiplenmişlerdir.

OLAYDAN HEMEN SONRA EN ÇOK İLLUMİNATİ İLE ANILAN KİŞİLERDEN RİHANNA, KAPAK FOTOĞRAFINI SOMA YAPTI
Rihanna, hayatında SOMA'yı bırakın, Manisa nedir bilmez. Bu kadar kısa sürede bundan haberinin olması ve hemen bununla ilgili bir kapak fotoğrafı hazırlaması, manidar.
KATY PERRY'NİN DARK HORSE ŞARKISI'NIN ADININ GOOGLE TRANSLETE’DE YAZILMASI İLE ÇIKAN ŞAŞIRTICI ANLAMI

Dark Horse = Beklemediği Halde Aday Gösterilen...
Google translate'e göre "Dark Horse" kelimesinin tam Türkçe karşılığı "beklemediği halde aday gösterilen adam". Yani beklenilmeyen bir zamandan bahsediliyor.
Youtube'a girip Katy Perry'nin Dark Horse klibini izlemek isterseniz sizi atadağı link aşağıdaki gibi:
http://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0
Linkin içerisine dikkatli baktığınızda ise karşınıza çıkan şey, insanın tüylerini adeta diken diken ediyor. Linkin içerisine gizlenmiş SOMA yazısı mevcut.
Dark Horse'nin detaylı analizi...>>> http://eyalling.blogspot.com.tr/…/katy-perry-dark-horse-kli…
Klibin Linkinde Gizlenmiş Manisa Plaka Kodu
►URL►0KSOMA3QBU
•URL analizi yapıldığı taktirde ;
Latin alfabesi harf sıralamasına göre URL'nin sayısal değerleri
0 sayı olduğundan yine 0
K Latin alfabesinde 11. sırada
SOMA'yı sayıya dönüştürmüyoruz.
3 sayı olduğundan yine 3
Q Latin alfabesinde 17. sırada
B Latin alfabesinde 2. sırada
U Latin alfabesinde 21.sırada

Şimdi harflerin sayısal değerlerini taplayalım.
0+11+3+17+2+21+SOMA = 54+SOMA
54'ün simetriği 45 yapar. Şimdi ne oldu. 45 + SOMA = Manisa Plaka Kodu + SOMA
Katy Pery’nin, ‘Dark Horse’ adlı şarkısına çektiği ve resmi youtube.com sayfasında paylaşıyor.
Şarkı: ‘Dark Horse’
Anlamı: Google Translate’de ki anlamı: Beklemediği halde aday gösterilen adam!
(KÖŞK SEÇİMLERİNE 2-3 AY KALA SOMA’DA MADEN FACİASI YAŞANIYOR. MADEN ÖZEL BİR ŞİRKETE AİT OLDUĞU HALDE; KÖŞKE ADAY OLAN BAŞBAKAN ERDOĞAN HEDEF ALINIYOR MUHALİFLER VE DÜNYA BASINI TARAFINDAN! DÜNYA BASINI VE MUHALEFET İNANILMAZ DERECE DE ERDOĞAN’A SALDIRIYOR VE SERT YAYINLAR YAPIYOR ERDOĞAN’A KARŞI! ÖYLE Kİ 3 YIL ÖNESİNE AİT RESİMLERİ BİLE BUGÜNE AİTMİŞ GİBİ YAYINLIYOR DÜNYA MEDYASI! İLLUMİNATİ’NİN KRALİÇESİ RİHANNA, TWİTTER HESABINDAKİ KAPAK RESMİNİ, ‘SOMA’ OLARAK DEĞİŞTİRİYOR! RİHANNA DEĞİL SOMA’YI, TÜRKİYE’NİN BAŞKENTİNİN ‘ANKARA’ OLDUĞUNU BİLE BİLMEZ.
DÜNYACA ÜNLÜ BİR ÇOK KİŞİ BEKLENMEDİK TAZİYE(!) MESAJLARINDA BULUNUYOR VE ‘SOMA’ YAZILI KAPAK RESİMLERİ EKLİYORLAR TWİTTER HESAPLARINDAKİ PROFİL KAPAK KISMINDA! VE BÖYLECE DÜNYA SOMA’YA ODAKLANIYOR!
ŞARKININ İSMİNİN ANLAMINI TEKRAR OKUYALIM; ‘BEKLEMEDİĞİ HALDE ADAY GÖSTERİLEN ADAM’!
BU SADECE, GOOGLE TRANSLATE’DE YAZILDIĞINDA ÇIKAN ANLAM. KESİN ANLAM VE MANASI BUDUR DİYEMİYORUZ.
SOMA KELİMESİNİN ANLAMI
Putperestlere göre Soma kelimesinin önemli bir hikayesi var.
Hikaye şu. Eski Mısır'da Osiris, İsis ve Seth isminde 3 güçlü cin hükümdar varmış. Osiris ile Seth arasında sürekli savaş varmış. Seth, Osiris'i öldürüp tüm vücudunu dünyanın çesitli yerlerine dağıtmış. İsis'te bunu duyunca Osiris'in butun bedeninin parçalarını bulmaya başlamış. 1 gözün bir parçasını bulamayınca büyü ile onu da tamamlamış, ancak Osiris'in cinsel organını bulamamış. Kimilerine göre dikilitaşlar, Osiris'in cinsel organını temsil ediyor.
Soma kelimesinin Türkçe anlamı: İçkinin ilk hali. Diğer anlamı: Cinsel hücreler hariç tüm vücudun hücreleri.
MADEN SAHİBİNİN MASON DERGİSİNDEKİ YAZISI
Maden ocağının sahibi Alp Gürkan, 2000 yılında Masonların resmi dergisine "Masonluğun Nuru" isimli bir yazı yazıyor.
https://www.facebook.com/EyaLLinG.Ottoman/photos/a.569525736430533.1073741827.286921734690936/658073954242377/?type=1&theater
Aynı kişinin Sinop'ta kurulacak olan Nükleer Santrali de inşa edecek olması, önümüzde bizi bekleyen çok daha büyük toplu ölümlerin ve felaketlerin olabileceğini gösteriyor.
KLİBİN SONUNDA TÜM İŞÇİLERİN İTAT ETMESİ VE GÖKYÜZÜNDE BULUNAN TÜRKİYE’NİN, YANİ BAYRAĞIMIZIN SEMBOLÜ OLAN AY’IN OLMASI
Özellikle gündüz vakti ayın sahnede gösterilmesi bir şeylere dikkat çekiyor.
PARANOYAK DEĞİLİZ AMA, TESADÜFLERE DE İNANMIYORUZ. ÇÜNKÜ BUNA TESADÜF DİYEMEYİZ. BU KADAR TESADÜF(!) BİR ARAYA GELEMEZ… YORUM SİZİN…

Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse Şarkı Sözü
I knew you were
You were gonna come to me
And here you are
But you better choose carefully
‘Cause I’m capable of anything
Of anything and everything
Make me your Aphrodite
Make me your one and only
Don’t make me your enemy, your enemy, your enemy
So you wanna play with magic
Boy, you should know whatcha falling for
Baby do you dare to do this
Cause I’m coming atcha like a dark horse
Are you ready for, ready for
A perfect storm, perfect storm
Cause once you’re mine, once you’re mine
There’s no going back
Mark my words
This love will make you levitate
Like a bird
Like a bird without a cage
But down to earth
If you choose to walk away, don’t walk away
It’s in the palm of your hand now baby
It’s a yes or no, no maybe
So just be sure before you give it up to me
Up to me, give it up to me
So you wanna play with magic
Boy, you should know whatcha falling for
Baby do you dare to do this
Cause I’m coming atcha like a dark horse
Are you ready for, ready for
A perfect storm, perfect storm
Cause once you’re mine, once you’re mine
There’s no going back
[ Juicy J ]
She’s a beast
I call her Karma
She eat your heart out
Like Jeffrey Dahmer
Be careful
Try not to lead her on
Shawty’s heart was on steroids
Cause her love was so strong
You may fall in love
When you meet her
If you get the chance you better keep her
She swears by it but if you break her heart
She turn cold as a freezer
That fairy tale ending with a knight in shining armor
She can be my Sleeping Beauty
I’m gon’ put her in a coma
Woo!
Damn I think I love her
Shawty so bad
I’m sprung and I don’t care
She got me like a roller coaster
Turn the bedroom into a fair
Her love is like a drug
I was tryna hit it and quit it
But lil’mama so dope
I messed around and got addicted
So you wanna play with magic
Boy, you should know whatcha falling for
Baby do you dare to do this
Cause I’m coming atcha like a dark horse
Are you ready for, ready for
A perfect storm, perfect storm
Cause once you’re mine, once you’re mine
There’s no going back
Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse Türkçe Çeviri
Biliyordum sendin
Bana gelecektin
Ve buradasın
Fakat dikkatle seçsen iyi olur
Çünkü ben her şeyi yaparım
Hiçbir şeyi ve her şeyi
Beni senin Afrodit’in yap
Beni senin sadece ve tekin yap
Beni senin düşmanın yapma
Yani sen sihirle oynamak istiyorsun
Oğlum, ne için düşeceğini bilmelisin
Bebeğim bunu yapmaya cesaret edebilir misin
Çünkü sana bir karanlık at gibi geliyorum
Hazır mısın, hazır mısın
Muhteşem bir fırtınaya, muhteşem fırtınaya
Çünkü bir kere sen benimsin, bir kere sen benimsin
Geri dönüşü yok
Benim kelimelerimi işaretle
Bu aşk seni havaya kaldıracak
Bir kuş gibi
Kafesi olmayan bir kuş gibi
Fakat gerçekçi
Eğer gitmeyi seçersen, gitme
Senin avuçlarında bebeğim
Bu bir evet veya hayır, hayır belki de
O yüzden benden vazgeçmeden önce emin ol
Benden vazgeç
Yani sen sihirle oynamak istiyorsun
Oğlum, ne için düşeceğini bilmelisin
Bebeğim bunu yapmaya cesaret edebilir misin
Çünkü sana bir karanlık at gibi geliyorum
Hazır mısın, hazır mısın
Muhteşem bir fırtınaya, muhteşem fırtınaya
Çünkü bir kere sen benimsin, bir kere sen benimsin
Geri dönüşü yok
[Juicy J]
O bir canavar
Onu Karma derim
O kendi kendini yer
Jeffrey Dahmer gibi
Dikkatli ol
Onu kandırmaya çalışma
Kızın kalbi streoitteydi
Çünkü onun aşkı çok güçlüydü
Aşık olabilirsin
Onunla tanıştığın zaman
Eğer şansın olursa onu tutsan iyi olur
Onun için yemin eder ama eğer onun kalbini kırarsan
O bir buzluk gibi soğuk olur
Bu peri masalı parlak zırhın içindeki şövalyeyle biter
O benim Uyuyan Güzel’im olabilir
Onun komaya sokacağım
Woo!
Kahretsin sanırım onu seviyorum
Kız çok kötü
Kendimi aştım ve umurumda değil
O beni bir roller coaster gibi aldı
Yatak odasını bir sergiye dönüştürüyor
Onun aşkı bir uyuşturucu gibi
Vurmayı deneyip kurtulacaktım
Fakat küçük hanım çok sersem
Fazlaca kurcaladım ve bağımlı oldum
Yani sen sihirle oynamak istiyorsun
Oğlum, ne için düşeceğini bilmelisin
Bebeğim bunu yapmaya cesaret edebilir misin
Çünkü sana bir karanlık at gibi geliyorum
Hazır mısın, hazır mısın
Muhteşem bir fırtınaya, muhteşem fırtınaya
Çünkü bir kere sen benimsin, bir kere sen benimsin

Olaylar

Olaylar

 




"2 önemli olay"

"2 önemli olay"


 

 

Arap Baharı ve Ortadoğu


Arap Baharı ve Ortadoğu:


www.youtube.com/watch?v=bmXNpx-MbQc




Herkes biliyor ki Ortadoğu’yu kasıp kavuran isyan ateşinin dış güçler tarafından kontrol ediliyor. Kontrol edilmekten kastım halk Amerika tarafından yönlendiriliyor değil.



 Amerika bu halkları isyan ettirmek zorunda bırakıyor. Önce dikdatörlerin halka çok zulüm etmesi sağlanıyor, sonra bundan bıkan halk haklı olarak isyan ediyor, daha sonra Amerika, Nato ve diğer güçler barış getirme bahanesiyle ülkeleri paylaşıyorlar. 





Aşağıdaki kartlarda da bunu görmekteyiz, bir dikdatörün büyük resmi var, sokaklar yanmakta, evler klasik ilkel arap evi. 



İkinci kartta da askerin isyancılara saldırışını görüyoruz.


Kartta yazan da şu: “Bu kartı bir ülkeyi kontrol altında tutmak ya da işgal etmek için kullanın.” 


Bugün libya ve diğer arap ülkelerinde olan olayın aynısı.Karttaki kişi de kaddafiye benziyor. ABD’nin dış ülkelere yaptığı en önemli politikalardan biri. Ortadoğuda Kudüsün yönetimini güvenlik altına almak için bölgeyi kontrol altına almak şart. Bu da sadece kaosdan çıkan düzen sayesinde yapılabilir.














/*-----3 sütun değil 4 sütun istiyorum diyenlere-----*/

Mehdi, Deccal ve illuminati


Mehdi, Deccal ve illuminati 
















Jülyen takvimi-8:00 VE 9:00 Dakika Arası izleyin
 
1989-2025 Yılları arası
 
36 yıllık plan takvimi

















4 KANLI AY TUTULMASI

4 KANLI AY TUTULMASI



Kanlı Ay İlluminati Kartı


Önümüzdeki 4 Ay Tutulması’nda neler olabileceğini anlatmadan önce 4’lü Ay Tutulması’nın ne olduğunu açıklayalım.


Yahudiler, planlarını, art arda gelen 4’lü Ay Tutulmaları’nın olduğu dönemlerde gerçekleştiriyor.



 Bu Ay Tutulmaları’na kanlı demelerinin sebebi, Ay’ın tutulma anında kırmızı renkte olması ve bu sıralarda kendilerinden olmayan birçok insanı öldürerek uydurdukları kehanetleri şeytani ritüel niteliğinde gerçekleştirmiş olmalarıdır.

9 Nisan'ı 10 Nisan'a bağlayan gece itibariyle Mars, Güneş ve Dünya aynı hizaya gelecek ve bu hizalanma, 14 Nisan'a kadar sürecek. Bu dönemde sinirler gerilebilir, kavgalar, çatışmalar ve savaşlar çıkabilir.

778 günde bir yaşanan astrolojik olayda Mars ile Dünya'nın Güneş'e olan hizaları arasında yaklaşık 87 milyon kilometre olacak. Gökyüzündeki şölende Ay 'kan kırmızısı'na dönüşücek, Güneş ise kararacak. Mars, gece gökyüzünde sıradan bir gecede görebileceğiniz en parlak yıldızdan tam 10 kat parlak gözükecek. 




NASA'nın, Tetrad denilen 4 Ay Tutulması'nın da yaşanacağı 28 Eylül 2015'e kadar olan süreçte Ay'ın kan kırmızı görüleceğini açıklaması, Hristiyan dünyasında paniğe neden oldu. Çünkü 4 Kan Kırmızı Ay, Hristiyanlar'a göre kıyametin habercisi. Kral James İncil'inde Hz İsa'nın kıyamet kopmadan önce dünyaya ikinci kez geldiği zamanın 'Gökyüzünde 4 Kan Kırmızısı Ay' görülecek' şeklinde ifade edilmesi, kıyamet senaristlerini harekete geçirdi. NASA'nın, bu yılki gibi Tetrad'ın 500 yılda 3 kez yaşandığına dikkat çekmesi bile paniği yatıştırmaya yetmedi.

HER BİRİNDE DİN SAVAŞLARI ÇIKTI

Son iki bin yılda yaşanan 4 Kırmızı Dolunaylı tutulmaları değerlendiren ABD'nin Teksas eyaletinin San Antonio Kilisesi Papazı, yazar John Hagee, "her birinde Dünya'da felaketler meydana geldi" diyor.

Tutulmaların olduğu dönemlerde İsrail ile ilgili meydana gelen tarihi olaylar.

***** İspanya Engizisyonu - Yahudi Göçü *****
İspanya'da yok edilmek istenen binlerce Yahudi, II. Bayezid'in gönderdiği gemilerle Osmanlı topraklarına sığınır.
The Spanish Inquisition - 1492



4 Tutulma Tarihi
* Passover, April 2, 1493
* Sukkoth, Sept. 25, 1493
* Passover, March 22, 1494
* Sukkoth, Sept. 15, 1494

***** Arap - İsrail Savaşı *****
1948 yılında İsrail Devleti’nin kurulmasıyla bütün Arap Ligi ülkelerine sıçrayan Arap başkaldırısıyla ortaya çıktı.
The War of Independence - 1948

4 Tutulma Tarihi
* Passover, April 13, 1949
* Sukkoth, Oct. 7, 1949
* Passover, April 2, 1950
* Sukkoth, Sept. 26, 1950

***** 6 Gün Savaşı *****
5 Haziran 1967'de İsrail ile Arap komşuları Mısır, Ürdün ve Suriye arasında başlayan ve 6 gün süren savaş.
The Six Day War - 1967

4 Tutulma Tarihi
* First Day of Passover, April 24, 1967
* First Day of Sukkoth, Oct. 18, 1967
* First Day of Passover. April 13, 1968
* First Day of Sukkoth, Oct. 6, 1968

***** Şimdiki 4’lü Tutulma Tarihleri *****
* First Day of Passover, April 15, 2014
* First Day of Sukkoth, Oct. 8, 2014
* First Day of Passover, April 4, 2015
* First Day of Sukkoth, Sept. 28, 2015

1. Tutulma, 15 Nisan 2014
2. Tutulma, 8 Ekim 2014
3. Tutulma, 4 Nisan 2015
4. Tutulma, 28 Eylül 2015

********** ARMAGEDDON SAVAŞI **********



4 Kanlı Ay'da Süleyman Mabedi'ni inşa edip Büyük İsrail İmparatorluğu'nu kurmak istiyorlar. Bunun için de Mescid-i Aksa ve Kubbet-üs Sahra'yı yıkmayı planlıyorlar.

1 Dolar'ın üzerindeki Piramit'i hatırlayın. Piramit'teki boşluk, yarım kalmış bir Dünya Düzeni'ni simgeliyor. Piramit'in tamamlanması için gerekli gördükleri,
* Süleyman Mabedi.
* Kral Yehova.
* Vaad Edilen Topraklar.

Vaad Edilen Topraklar'ı, iki nehir arasında sanmayın, Yahudiler, tüm Dünya'nın kendilerine vaad edildiğine inanıyor.


**********

15 NİSAN - 8 EKİM 2014'TEKİ KIRMIZI AY TUTULMALARI

* Din savaşı. (ARMAGEDDON SAVAŞI)
* Dünya'nın büyük şehirlerinde ayaklanmalar. (İç Savaş)
* Ateş ve yangın. (Ateşli Chemtrail)

4 NİSAN - 28 EYLÜL 2015'TEKİ KIRMIZI AY TUTULMALARI

* Devletlerin bölünmesi. (Griffin Tarpley: Yeni Osmanlı Yalanı)
* Göçler. (Deprem-Tornado-Kuraklık-Kıtlık-Susuzluk)
* Salgın hastalıklar. (Kanser-Veba-Zombi Projesi)

**********

İlk Ay Tutulması’nda Türkiye ile Suriye’yi savaştırıp Armageddon Savaşı’nı başlatabilirler. Armageddon, Hadis-i Şerifler’e göre Hatay’dır, bir başka rivayete göre Kudüs ve Yafa bölgeleridir. Türkiye, Suriye ile savaşıp Suriye’yi işgal edince, “Türkiye, emperyalist emelleri için Suriye’yi işgal etti” diyerek bir kamuoyu oluşturacak, içerden ve dışardan Türkiye’ye saldıracaklardır. Türkiye’de bilindiği gibi 126 NATO Üssü ve Patriot’lar vardır. Patriot’lar Hatay’ın çevresindedir ve menzili 80 kilometredir, 3 bin kilometre uzaklıktaki İran ile ilgileri yoktur. Olası savaşta Türkiye’nin içindeki ve dışındaki 500 bin El Kaide ve 50 bin PKK militanını da kullanıcaklardır. Geçtiğimiz Ocak ayında, Irak Tv’ye 500 Bin militanı olduğunu açıklayan El Kaide, Türkiye’yi ve İstanbul’u alacağız dedi.

Türkiye, Suriye ile savaşırken, Mescid-i Aksa’yı ve Kubbet-üs Sahra’yı yıkacaklardır ve Süleyman Mabedi’ni inşa etmeye başlayacakladır. Süleyman Mabedi’ni en geç 2015’te bitirme gibi bir planları olduğu anlaşılıyor.

HAARP ve Chemtrail Sprey teknolojileriyle kuraklık, kıtlık, susuzluk, tornado, tsunami ve depremler oluşturmak, bu sayede insanları göçe zorlayıp savaşmadan topraklara sahip olma düşünceleri var. Hep aynı yerlerde deprem yapmalarının sebebi, diğer fay hatları üzerinde baskı kurmaktır.

4 Ay Tutulması’nın ortasında bir de Güneş Tutulması var. Ateşli ve siyah dumanlı Chemtrail Sprey çıkarttılar ve söylenenlere göre bu yeni sprey, DNA değiştiriyor. Güneş Tutulması’ndan sonra bu spreyleri kullanıp insanları zombilere dönüştürebilirler, bu bahaneyle de milyonlarca insanı ortadan kaldırabilirler. CNN’in sahibi Ted Turner tarafından yaptırılan Georgia’daki Rehber Taşları üzerindeki ilk emir, “insan nüfusunu, doğayla orantılı olarak 500 milyonun altında tut.” Çin Ulusal Savunması resmi gazetesinin haberine göre ABD ve İsrail, Yahudi olmayan herkesi yok edebilecek genetik biosilah üretiyor. Afrika’da 35 milyon kişi, AIDS hastalığından öldü. Benzer bir durum diğer ülkeler için de geçerli olabilir, çünkü kuraklık, susuzluk ve kıtlığa neden olan yeni iklim şartları yakında buraları da Afrika gibi yaşanılmaz bir yer haline getirebilir, bize getirecekleri tohumlar ve ürünlerle, buralarda öldürücü bir hastalık yayabilirler.

Bir zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Heroes dizisine göre Heroes'taki DNA'sı değiştirilmiş özel güçlere sahip insanlar, Güneş Tutulması esnasında güçlerini kaybediyor, tutulma bittikten sonra güçlerini yeniden kazanıyor. Bir de bu dizide yaptıkları resimler gerçek olan kişilerden birinin Dünya'nın sonu ile ilgili bir resmi var. Resme göre dünyanın iç kısmından çıkan lavlar, büyük bir S harfi oluşturuyor. Gölcük Depremi'nden çok daha büyük olan, 2 dakika süren ve 1100 atom bombası gücüne ulaşmış Şili'deki son büyük deprem, Dünya'nın çekirdeğini bile sarsmış. Dünya'nın sonunun bir an önce gelmesi için uğraşıyorlar, çünkü Dünya'nın sonunun gelmesine yakın, Deccal'in geleceğini biliyorlar, süreci hızlandırıp Deccal'i bir an önce görmek istiyorlar. Dizideki DNA'sı değiştirilmiş insanlar, Yahudiler'in yani Yecüc'lerin oluşturduğu Mecüc'leri simgeliyor.

Soma ve İlluminati İlişkisi

Soma ve İlluminati İlişkisi

İsrailinin Kuruluşunun 66.yıl Ritüeli-SOMA KAZASI
Soma Faciasında Kimlerin Kirli Elleri Var!



Dünya Üzerindeki Şiddet ve Kaos Her Geçen Gün Daraltılıyor! Dünya Nüfisunu Azaltma ve Dünya Hakimiyetine Doğru Hızlı Bir Son mu Görünüyor! Kim Bunlar!
Tarihler rastgele seçilmiyor. Geçen sene 11 Mayıs'ta Reyhanlı Olayı oldu, ardından 27 (2+7=9. 911 Ritüeli) Mayıs'ta Gezi Olayları başladı. Soma Faciası da Reyhanlı Olayı gibi olaylar zincirini başlatan işaret fişeğidir. Müslüman ülkelere savaş başlatılmıştır. Bosna Hersek'teki sel felaketinin de bu sıralarda görülüyor olması tesadüf değildir.

İsrail'in 66. kuruluş yıldönümü olan 15 (1+5=6. 666 Ritüeli) Mayıs öncesinde, Soma Faciası'yla şeytana (13, şeytan demektir) ritüel yapılarak Büyük Ortadoğu Projesi'ni gerçekleştirmek için Müslüman ülkelere savaş başlatılmıştır.
Olay, 13 Mayıs'ta meydana geldi. 13, Yahudiler için şeytan demektir. Bu sayının uğurlu olduğuna inanırlar ve kendilerinden başka kimsenin kullanmasını istemezler. Hristiyanlar'a uğursuz olduğunu empoze ederek, bu sayıyı sahiplenmişlerdir.

OLAYDAN HEMEN SONRA EN ÇOK İLLUMİNATİ İLE ANILAN KİŞİLERDEN RİHANNA, KAPAK FOTOĞRAFINI SOMA YAPTI
Rihanna, hayatında SOMA'yı bırakın, Manisa nedir bilmez. Bu kadar kısa sürede bundan haberinin olması ve hemen bununla ilgili bir kapak fotoğrafı hazırlaması, manidar.
KATY PERRY'NİN DARK HORSE ŞARKISI'NIN ADININ GOOGLE TRANSLETE’DE YAZILMASI İLE ÇIKAN ŞAŞIRTICI ANLAMI

Dark Horse = Beklemediği Halde Aday Gösterilen...
Google translate'e göre "Dark Horse" kelimesinin tam Türkçe karşılığı "beklemediği halde aday gösterilen adam". Yani beklenilmeyen bir zamandan bahsediliyor.
Youtube'a girip Katy Perry'nin Dark Horse klibini izlemek isterseniz sizi atadağı link aşağıdaki gibi:
http://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0
Linkin içerisine dikkatli baktığınızda ise karşınıza çıkan şey, insanın tüylerini adeta diken diken ediyor. Linkin içerisine gizlenmiş SOMA yazısı mevcut.
Dark Horse'nin detaylı analizi...>>> http://eyalling.blogspot.com.tr/…/katy-perry-dark-horse-kli…
Klibin Linkinde Gizlenmiş Manisa Plaka Kodu
►URL►0KSOMA3QBU
•URL analizi yapıldığı taktirde ;
Latin alfabesi harf sıralamasına göre URL'nin sayısal değerleri
0 sayı olduğundan yine 0
K Latin alfabesinde 11. sırada
SOMA'yı sayıya dönüştürmüyoruz.
3 sayı olduğundan yine 3
Q Latin alfabesinde 17. sırada
B Latin alfabesinde 2. sırada
U Latin alfabesinde 21.sırada

Şimdi harflerin sayısal değerlerini taplayalım.
0+11+3+17+2+21+SOMA = 54+SOMA
54'ün simetriği 45 yapar. Şimdi ne oldu. 45 + SOMA = Manisa Plaka Kodu + SOMA
Katy Pery’nin, ‘Dark Horse’ adlı şarkısına çektiği ve resmi youtube.com sayfasında paylaşıyor.
Şarkı: ‘Dark Horse’
Anlamı: Google Translate’de ki anlamı: Beklemediği halde aday gösterilen adam!
(KÖŞK SEÇİMLERİNE 2-3 AY KALA SOMA’DA MADEN FACİASI YAŞANIYOR. MADEN ÖZEL BİR ŞİRKETE AİT OLDUĞU HALDE; KÖŞKE ADAY OLAN BAŞBAKAN ERDOĞAN HEDEF ALINIYOR MUHALİFLER VE DÜNYA BASINI TARAFINDAN! DÜNYA BASINI VE MUHALEFET İNANILMAZ DERECE DE ERDOĞAN’A SALDIRIYOR VE SERT YAYINLAR YAPIYOR ERDOĞAN’A KARŞI! ÖYLE Kİ 3 YIL ÖNESİNE AİT RESİMLERİ BİLE BUGÜNE AİTMİŞ GİBİ YAYINLIYOR DÜNYA MEDYASI! İLLUMİNATİ’NİN KRALİÇESİ RİHANNA, TWİTTER HESABINDAKİ KAPAK RESMİNİ, ‘SOMA’ OLARAK DEĞİŞTİRİYOR! RİHANNA DEĞİL SOMA’YI, TÜRKİYE’NİN BAŞKENTİNİN ‘ANKARA’ OLDUĞUNU BİLE BİLMEZ.
DÜNYACA ÜNLÜ BİR ÇOK KİŞİ BEKLENMEDİK TAZİYE(!) MESAJLARINDA BULUNUYOR VE ‘SOMA’ YAZILI KAPAK RESİMLERİ EKLİYORLAR TWİTTER HESAPLARINDAKİ PROFİL KAPAK KISMINDA! VE BÖYLECE DÜNYA SOMA’YA ODAKLANIYOR!
ŞARKININ İSMİNİN ANLAMINI TEKRAR OKUYALIM; ‘BEKLEMEDİĞİ HALDE ADAY GÖSTERİLEN ADAM’!
BU SADECE, GOOGLE TRANSLATE’DE YAZILDIĞINDA ÇIKAN ANLAM. KESİN ANLAM VE MANASI BUDUR DİYEMİYORUZ.
SOMA KELİMESİNİN ANLAMI
Putperestlere göre Soma kelimesinin önemli bir hikayesi var.
Hikaye şu. Eski Mısır'da Osiris, İsis ve Seth isminde 3 güçlü cin hükümdar varmış. Osiris ile Seth arasında sürekli savaş varmış. Seth, Osiris'i öldürüp tüm vücudunu dünyanın çesitli yerlerine dağıtmış. İsis'te bunu duyunca Osiris'in butun bedeninin parçalarını bulmaya başlamış. 1 gözün bir parçasını bulamayınca büyü ile onu da tamamlamış, ancak Osiris'in cinsel organını bulamamış. Kimilerine göre dikilitaşlar, Osiris'in cinsel organını temsil ediyor.
Soma kelimesinin Türkçe anlamı: İçkinin ilk hali. Diğer anlamı: Cinsel hücreler hariç tüm vücudun hücreleri.
MADEN SAHİBİNİN MASON DERGİSİNDEKİ YAZISI
Maden ocağının sahibi Alp Gürkan, 2000 yılında Masonların resmi dergisine "Masonluğun Nuru" isimli bir yazı yazıyor.
https://www.facebook.com/EyaLLinG.Ottoman/photos/a.569525736430533.1073741827.286921734690936/658073954242377/?type=1&theater
Aynı kişinin Sinop'ta kurulacak olan Nükleer Santrali de inşa edecek olması, önümüzde bizi bekleyen çok daha büyük toplu ölümlerin ve felaketlerin olabileceğini gösteriyor.
KLİBİN SONUNDA TÜM İŞÇİLERİN İTAT ETMESİ VE GÖKYÜZÜNDE BULUNAN TÜRKİYE’NİN, YANİ BAYRAĞIMIZIN SEMBOLÜ OLAN AY’IN OLMASI
Özellikle gündüz vakti ayın sahnede gösterilmesi bir şeylere dikkat çekiyor.
PARANOYAK DEĞİLİZ AMA, TESADÜFLERE DE İNANMIYORUZ. ÇÜNKÜ BUNA TESADÜF DİYEMEYİZ. BU KADAR TESADÜF(!) BİR ARAYA GELEMEZ… YORUM SİZİN…

Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse Şarkı Sözü
I knew you were
You were gonna come to me
And here you are
But you better choose carefully
‘Cause I’m capable of anything
Of anything and everything
Make me your Aphrodite
Make me your one and only
Don’t make me your enemy, your enemy, your enemy
So you wanna play with magic
Boy, you should know whatcha falling for
Baby do you dare to do this
Cause I’m coming atcha like a dark horse
Are you ready for, ready for
A perfect storm, perfect storm
Cause once you’re mine, once you’re mine
There’s no going back
Mark my words
This love will make you levitate
Like a bird
Like a bird without a cage
But down to earth
If you choose to walk away, don’t walk away
It’s in the palm of your hand now baby
It’s a yes or no, no maybe
So just be sure before you give it up to me
Up to me, give it up to me
So you wanna play with magic
Boy, you should know whatcha falling for
Baby do you dare to do this
Cause I’m coming atcha like a dark horse
Are you ready for, ready for
A perfect storm, perfect storm
Cause once you’re mine, once you’re mine
There’s no going back
[ Juicy J ]
She’s a beast
I call her Karma
She eat your heart out
Like Jeffrey Dahmer
Be careful
Try not to lead her on
Shawty’s heart was on steroids
Cause her love was so strong
You may fall in love
When you meet her
If you get the chance you better keep her
She swears by it but if you break her heart
She turn cold as a freezer
That fairy tale ending with a knight in shining armor
She can be my Sleeping Beauty
I’m gon’ put her in a coma
Woo!
Damn I think I love her
Shawty so bad
I’m sprung and I don’t care
She got me like a roller coaster
Turn the bedroom into a fair
Her love is like a drug
I was tryna hit it and quit it
But lil’mama so dope
I messed around and got addicted
So you wanna play with magic
Boy, you should know whatcha falling for
Baby do you dare to do this
Cause I’m coming atcha like a dark horse
Are you ready for, ready for
A perfect storm, perfect storm
Cause once you’re mine, once you’re mine
There’s no going back
Katy Perry ft. Juicy J – Dark Horse Türkçe Çeviri
Biliyordum sendin
Bana gelecektin
Ve buradasın
Fakat dikkatle seçsen iyi olur
Çünkü ben her şeyi yaparım
Hiçbir şeyi ve her şeyi
Beni senin Afrodit’in yap
Beni senin sadece ve tekin yap
Beni senin düşmanın yapma
Yani sen sihirle oynamak istiyorsun
Oğlum, ne için düşeceğini bilmelisin
Bebeğim bunu yapmaya cesaret edebilir misin
Çünkü sana bir karanlık at gibi geliyorum
Hazır mısın, hazır mısın
Muhteşem bir fırtınaya, muhteşem fırtınaya
Çünkü bir kere sen benimsin, bir kere sen benimsin
Geri dönüşü yok
Benim kelimelerimi işaretle
Bu aşk seni havaya kaldıracak
Bir kuş gibi
Kafesi olmayan bir kuş gibi
Fakat gerçekçi
Eğer gitmeyi seçersen, gitme
Senin avuçlarında bebeğim
Bu bir evet veya hayır, hayır belki de
O yüzden benden vazgeçmeden önce emin ol
Benden vazgeç
Yani sen sihirle oynamak istiyorsun
Oğlum, ne için düşeceğini bilmelisin
Bebeğim bunu yapmaya cesaret edebilir misin
Çünkü sana bir karanlık at gibi geliyorum
Hazır mısın, hazır mısın
Muhteşem bir fırtınaya, muhteşem fırtınaya
Çünkü bir kere sen benimsin, bir kere sen benimsin
Geri dönüşü yok
[Juicy J]
O bir canavar
Onu Karma derim
O kendi kendini yer
Jeffrey Dahmer gibi
Dikkatli ol
Onu kandırmaya çalışma
Kızın kalbi streoitteydi
Çünkü onun aşkı çok güçlüydü
Aşık olabilirsin
Onunla tanıştığın zaman
Eğer şansın olursa onu tutsan iyi olur
Onun için yemin eder ama eğer onun kalbini kırarsan
O bir buzluk gibi soğuk olur
Bu peri masalı parlak zırhın içindeki şövalyeyle biter
O benim Uyuyan Güzel’im olabilir
Onun komaya sokacağım
Woo!
Kahretsin sanırım onu seviyorum
Kız çok kötü
Kendimi aştım ve umurumda değil
O beni bir roller coaster gibi aldı
Yatak odasını bir sergiye dönüştürüyor
Onun aşkı bir uyuşturucu gibi
Vurmayı deneyip kurtulacaktım
Fakat küçük hanım çok sersem
Fazlaca kurcaladım ve bağımlı oldum
Yani sen sihirle oynamak istiyorsun
Oğlum, ne için düşeceğini bilmelisin
Bebeğim bunu yapmaya cesaret edebilir misin
Çünkü sana bir karanlık at gibi geliyorum
Hazır mısın, hazır mısın
Muhteşem bir fırtınaya, muhteşem fırtınaya
Çünkü bir kere sen benimsin, bir kere sen benimsin

Olaylar

Olaylar

 




"2 önemli olay"

"2 önemli olay"


 

 

Arap Baharı ve Ortadoğu


Arap Baharı ve Ortadoğu:


www.youtube.com/watch?v=bmXNpx-MbQc




Herkes biliyor ki Ortadoğu’yu kasıp kavuran isyan ateşinin dış güçler tarafından kontrol ediliyor. Kontrol edilmekten kastım halk Amerika tarafından yönlendiriliyor değil.



 Amerika bu halkları isyan ettirmek zorunda bırakıyor. Önce dikdatörlerin halka çok zulüm etmesi sağlanıyor, sonra bundan bıkan halk haklı olarak isyan ediyor, daha sonra Amerika, Nato ve diğer güçler barış getirme bahanesiyle ülkeleri paylaşıyorlar. 





Aşağıdaki kartlarda da bunu görmekteyiz, bir dikdatörün büyük resmi var, sokaklar yanmakta, evler klasik ilkel arap evi. 



İkinci kartta da askerin isyancılara saldırışını görüyoruz.


Kartta yazan da şu: “Bu kartı bir ülkeyi kontrol altında tutmak ya da işgal etmek için kullanın.” 


Bugün libya ve diğer arap ülkelerinde olan olayın aynısı.Karttaki kişi de kaddafiye benziyor. ABD’nin dış ülkelere yaptığı en önemli politikalardan biri. Ortadoğuda Kudüsün yönetimini güvenlik altına almak için bölgeyi kontrol altına almak şart. Bu da sadece kaosdan çıkan düzen sayesinde yapılabilir.












/* -----Bitiş-----*/