Sosyal Ağlarda Biz
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

++Sitene Ekle

17 Temmuz 2017 Pazartesi

GERÇEĞİN BÜYÜK ÇÖLÜNE HOŞGELDİN!

        GERÇEĞİN BÜYÜK ÇÖLÜNE HOŞGELDİN!




Uzaydan Gelen Fırtına / Geostorm

Uzaydan Gelen Fırtına / Geostorm






NASA İzmire YAPAY BULUT DENEMESİ İÇİN Mİ GELDİ?

NASA İzmire YAPAY BULUT DENEMESİ İÇİN Mİ GELDİ?




 uzmanlarının 'e ' Tahmin Yer İstasyonu' kuracağı açıklandı.

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi () uzmanları tarafından kurulan GeoCosmo Araştırma Merkezi Vakfı'nın Başkan Yardımcısı Fransız asıllı Türk vatandaşı Ronald Karel (63), dünyada bir ilk olarak 23 Mayıs'ta Türkiye'de   Kampüsü'nde ' Tahmin Yer İstasyonu' kurulmasına başlanacağını söyledi. Bulutları inceleyerek yaptığı deprem tahminleri ile tanınan Karel, bu projeyle hava durumu haritaları gibi deprem haritaları yayınlanmaya başlanabileceğini söyledi.
60 ÜLKEDEN BİLİMADAMI
Bodrum'da yaşayan ve yaklaşık 40 yıldır bulutları inceleyerek deprem tahminleri yapan Fransız asıllı Türk vatandaşı Ronald Karel, NASA'da, GeoCosmo Bilim ve Araştırma Merkezi'nin kurucuları arasında yer aldı. Üç ayda kurulan merkezin Küresel Deprem Tahmin Projesi'nin Doğu Avrupa ve Asya Bölgesi başkanı seçilen Karel, Türkiye'ye döndü.
Karel, yaklaşık 60 ülkeden gelen bilim adamları ile birlikte Küresel Deprem Tahmin Sistemi (Global Earthquake Forecast System) projesi kapsamında Güneybatı Ege ve Akdeniz-Güneydoğu Anadolu bölgesi üzerinde kurulacak deprem analiz istasyonlarının NASA uyduları ile birlikte hareket ederek yer altında stres başladıktan sonra meydana gelecek olan değişik deprem ön sinyallerinin, çeşitli yer aletleri ve uydular tarafından bilgisayarlarda kaydedileceğini söyledi.
YENİ BİR BİLİMDALI
Bu proje ile birlikte artık deprem mekanizması denilince sadece litosferdeki olayların dikkate alınmayacağıın belirten Karel, "Çünkü GeoCosmo biliminde jeolojiden başka jeofizik, meteoroloji, oşinografi, atmosfer fiziği, kimyasal olaylar incelenerek deprem tahminleri çok önceden yapılabilecek. Sismologlarla yer bilimcilerin yüzyıllardan beri beraber çalıştıkları ve litosferdeki plakaları ve fayları ellerinden gelince bizlere aydınlattıkları malum. Lakin depremler hala tahmin edilememekte, ne yerleri, ne zamanı ne de kuvveti bilinememektedir. Her yıl on binlerce insan hayatını kaybetmekte ve ekonomiler milyarlarca dolar hasar meydana gelmektedir. GeoCosmo yeni bir bilim dalı olacaktır. Dünyanın dört bir yanından bizi destekleyen bilim adamları bu projede yer alacak, insanlık adına hazırlanan en önemli projelerden biri olacak" dedi.
DOKUZ EYLÜL'E KURULACAK
Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 34 ülkede kuracakları istasyonlardan elde edecekleri her türlü veriyi Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Fakültesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü ile yapacakları işbirliği ile toplayıp, değerlendirerek NASA'ya aktaracaklarını belirten Karel, "Depremleri önceden tahmin etme fırsatı bulacağımız gibi kısa bir süre sonra hava durumu haritaları gibi deprem olasılığı yüksek haritaları oluşturup, büyüklükleri ile birlikte yayınlamaya başlayabileceğiz" diye konuştu.
Dünyanın ilk 'Deprem Tahmin Yer İstasyonu'nu 23 Mayıs'ta dünyanın en güzel ülkesi olarak nitelediği Türkiye'de, İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi Kampüsünde kurmaya başlayacaklarının altını çizen Karel şöyle devam etti:

AMAÇ ÖNCEDEN KESTİRMEK
"2014 yılının Eylül ayında Türkiye'nin bilimsel tarih yazacağı konusunda söz vermiştim. GeoCosma'da, sözümü tutmak için çok çabaladım. İki CEO değişti, olaylar oldu ve devam ettik. Sadece ülkemiz değil bütün dünya zor günler geçirmekte. Naçizane, başarılarımız bize nefes aldırır ve Türkiye'nin de bilimde dünyaya katkı sağlaması, ön yargılı batılılarda küçük bir deprem yaratır. Eminim ki bu araştırmada birçok yeni IP ve patentler elde edeceğiz. Dünyanın her kıtasından bilim adamları (Dünya Meteoroloji Organizasyonu, UNESCO, American Geophysical Union, NOAA, American Weather Bureau, BBC World, Daily Telegraph ve USGS başta olmak üzere ) birçok basın mensubu ve akademisyenler bu büyük araştırmayı takip ediyor. Amacımız, 'deprem mekanizması' denilince " deprem ön sinyallerini' de bu mekanizmaya ilave etmemizdir. Yani depremleri 3-5-7 gün önceden yeri, kuvveti ve zamanıyla kestirmek bu araştırmanın en büyük amacıdır."
İYONİZE BULUTLAR
DHA'nın haberine göre Çalışmaları yeri gelince yayınlayacaklarını, ancak ilk aylarda test yapmak zorunda oldukları için fazla bir beklenti içerisinde olunmaması gerektiğini vurgulayan Karel, "NASA'nın Aqua ve Terra uyduları başta olmak üzere birçok uydudan da veriler elde edeceğiz. Hazırladığım 85 sayfalık 'iyonize bulutlar' çalışmam NASA tarafından kabul edildi. Şimdi bu bilgiler ışığında çalışmalar başladı. İlk istasyonu başkanımız Dr. Friedemann Freund'a armağan ediyorum ve ismi istasyonun üzerine yazılacaktır. Bu çalışma insanlık için hayırlı olsun" dedi.

Nasa'nın Yapay Bulut Yapma Makinası ve Yağmur Yağdırması

           Nasa'nın Yapay Bulut Yapma Makinası ve                              Yağmur Yağdırması














İKLİMİ SAVAŞ ARACI OLARAK KULLANMAK


İKLİMİ SAVAŞ ARACI OLARAK KULLANMAK





Hz Mehdi Yaşıyor ! Suriye Karışacak ! Türkiyeyi Vuracaklar !

 Hz Mehdi Yaşıyor ! Suriye Karışacak ! Türkiyeyi Vuracaklar !






~Sorular~

~Sorular~

Soru 1.Bop projesi nedir? Cevap:Mehdiyete karşi önlem almak adina Şeytan ve ordusu tarafindan uygulanan proje tam olarak 1979 da aktif olarak 1990 da başladi (irak ve afganistanin isgalir suriyenin karismasi arap bahari,sahte mehdi projeleri Fetö,Adnan oktar).
Soru2.Bop projesi hangi aşamada ne aman bitiyor Cevap:2001 ve 2003 İrakin ve afganistanin isgali ....2010:Arap bahari(libya misir yemen suriye) Suriyenin karışmasi....Bop projesi Turkiyenin vurulmasiyla 2019 da bitiecek son 1.5 sene icinde.


Soru3:Bop projesi uygulamalri nelerdir ? Cevap:İrak ve aganistan isgali Arap bahari suriyenin karışmasi ve Türkiyenin vurulmasi 36 senelik plan


Soru 4.Türkiye nasil vurulacak Cevap:Türkiye Şeytan ve ordusunun Cernin olusturdğu güclu sinyal dalgalrinin Ülkemiz üzerine elektron ve proton olarak yolladigi sinyal dalgalariyla 'Nasanin izmire kurduğu üstten Bulut yapma makinasiyla yolladigi Bulutlarin Türkiye uzerinde yoğunlaşip Uzaydan Sözde uydulardan Etkileşimsel atomik parcaciklarinin sebep olacaği Hortum ve kasirgalarla vurulacak (Geostorm)


Soru 5.Türkiye Hortumlarla vurulunca öncesinde neler yapmaliyiz? Cevap:askeri veya mağara tarzi sığinaklar bulup Hortumlar bitene dek kendimizi korumaliyiz

Soru 6.Türkiye Hortumlarla vurulacaksa bu ne zman ne kadar sürebilir? Cevap:Türkiyeyi Mehdi as öldürmek durdurmak amaçli vuracaklari icin sadece 1 gün veya 1 gece de vurulabilirler hadislerde zuhuratin 1 gecede olacagi yazili

Soru7.Türkiye hortumlarla vurulduktan sonra neler olacak? Cevap:Türkiyede insanlarin çoğu veya belli kısmı ölecek geriye kalanlar Mehdi as zuhuruyla birlikte Altıncaga girebilir Allahu alem (2023~2082)


~2023-2082=AltinÇağ

2082~2120=Kafirler Dönemi

DÜNYANIN KADERİ

DÜNYANIN KADERİ

Abdullah Baba:Suriye karışacak suriyeliler Türkiyeye kaçacak ondan sonra Türkiye vurulacak Türkiye vurulunca MEHDİ AS ZUHUR edecek

Türkiye en erken 10 muharrem cumartesi 30 Eylül en gece 1.5 sene icinde vurulacak (not:Bop Projesi 2019da bitiyor)

2017-2019=Türkiyenin Cernin ve izmirdeki Nasa üstünun oluşturduğu bulutlama sistemi ve Hortumlarla vurulmasi ~Hz mehdi as 1 gecede Zuhuru


Cern~Haarp iklim silahi:Türkiyeyi oluşturduklari Hortumlarla vuracaklar Sığınak bulun....Bop projesi 1990 Yeni dünya duzeni ilanindan itibaren Mehdiyeti durdurmak amacıyla planlanmiştir

~1990=Körfez savaşı ~2001=Irak işgali ~2010 =Arap Baharı(Tunus, Libya,Mısır,Yemen,SURİYE) ~21 Aralik 2012=Suriye 2017~2019=Türkiyenin Hortumlarla Vurulmasi(Cern)

Türkiyeyi Nasanin oluşturduğu Bulutlar ile uzaydan uydularinin sinyalleriyle oluşturduklari kinetik hava degişim tohumlamalariyla Cern~Haarpin oluşturacaği Hortumlarla vurucaklar (Geostorm)


~2014=işid,Soma,ukrayna karıştı,yunan ekonomik krizi,Kobani olayları,HORTUM DENEMLERİ TÜRKİYE DE

~2015=Charli hebdo Paris saldirisı,Suud Kralı öldü,31 mart Elektrik kesintisi ve Savci Kirazin öldürülmesi,Wikilips belgeleri,Suruç patlamasi,Kabe vinç kaza süsü,28 Eylül Bm toplandi,Rusyanin Suriyeye mudahelesi,Ankara Garı Patlamasi

~2016=SultanAhmet patlamasi,Ankara patlamalari,Kurtlar Vadisi Darbe patenti almasi,15 Temmuz Darbesi,G.antep Düğûne bombali saldiri,Firat kalkani,Trump Seçildi,Kayseri ve Beşiktaş saldirisi,Firat kalkani şehitleri
~2017=Reina saldırısı,Trumpin müslüman ulkelere yasak getirmesi,Ülker Reklami,Kk-Fetö sözde Adalet yürüyüsü,Katar Krizi


~2017~2019=Türkiyenin Cernin Oluşturduğu Hortumlarla vurulmasi

~2023-2082=AltinÇağ

2082~2120=Kafirler Dönemi



GÜNÜMÜZ FİRAVUN SOYU(İngiliz Kraliyet Ailesi)

                  GÜNÜMÜZ FİRAVUN SOYU(İngiliz Kraliyet Ailesi)




Soylar



                                      Soylar




İngiliz kraliyet ailesiyle de, Bush ailesi arasında bir bağlantı vardır.İngiliz kraliyet ailesinin soyunun Kazıklı Voyvoda olarak bahsedilen, Vlad Tepeş'e dayandığını kendileri belirtmişlerdir. Ensest ilişkiler sayesinde, iyice şeytanlaşan ve soyları birbirine karışan bu aşağılık insanlar, dünyayı yaşanılmaz bir hale getirdiler.
Ayrıca George Bush'un 11 Eylül şeytani ritüel/terör saldırısı sırasında kitabı ters tutuşu alay konusu olmuş ve salak olduğu görüşü medya tarafından insanlara pompalanmıştı. Hayır, aslında oradaki kitabı ters tutuş, şeytani ritüelin bir parçasıydı ve yapılması gerekiyordu.




Büyük Güçlü Şeytanlar ve Görevleri

Büyük Güçlü Şeytanlar ve Görevleri


Görmedin mi, biz gerçekten şeytanları, kafirlerin üzerine gönderdik, onları tahrik edip kışkırtıyorlar. (19/83)


Andolsun Allah'a, senden önceki ümmetlere de (elçiler) gönderdik, fakat şeytan onlara yapıp ettiklerini süslü göstermiştir; bugün de onların velisi odur ve onlar için acı bir azab vardır. (16/63)


Kimine hidayet verdi, kimi de sapıklığı haketti. Çünkü bunlar, Allah'ı bırakıp şeytanları veli edinmişlerdi. Ve gerçekten onları doğru yolda saymaktadırlar. (7/30)

İman edenlerle karşılaştıkları zaman: "İman ettik" derler. Şeytanlarıyla başbaşa kaldıklarında ise, derler ki: "Şüphesiz, sizinle beraberiz. Biz (onlarla) yalnızca alay ediyoruz." (2/14)

Andolsun, Biz en yakın olan göğü (dünya göğünü) kandillerle süsleyip-donattık ve bunları, şeytanlar için taşlama-birimleri (rücum) kıldık. Onlar için çılgınca yanan ateşin azabını hazırladık. (67/5)


Kim Rahman'ın zikrini görmezlikten gelirse, biz bir şeytana onun ‘üzerini kabukla bağlattırırız'; artık bu, onun bir yakın dostudur. Gerçekten bunlar (bu şeytanlar), onları yoldan alıkoyarlar; onlar ise, kendilerinin gerçekten hidayette olduklarını sanırlar. Sonunda bize geldiği zaman, der ki: "Keşke benimle senin aranda iki doğu (doğu ile batı) uzaklığı olsaydı. Meğer ne kötü yakın-dost(muşsun sen)." (Bu söylenmeleriniz,) Bugün size kesin olarak bir yarar sağlamaz. Çünkü zulmettiniz. Şüphesiz azabta da ortaksınız. (43/36-39)


Şüphesiz biz dünya göğünü ‘çekici bir süsle', yıldızlarla süsleyip-donattık. Ve itaatten çıkmış her azgın şeytandan koruduk; Ki onlar, Mele'i A'la'ya kulak verip dinleyemezler, her yandan kovulup atılırlar; Uzaklaştırılırlar. Onlara kesintisiz bir azab vardır. Ancak (sözü hırsızlama) çalıp-kapan olursa, artık onu da delip geçen ‘yakıcı bir alev' izler (ve yok eder). (37/6-10)


"Onu ve kavmini, Allah'ı bırakıp da güneşe secde etmektelerken buldum, şeytan onlara yaptıklarını süslemiştir, böylece onları (doğru) yoldan alıkoymuştur; bundan dolayı onlar hidayet bulmuyorlar." (27/24)


Neo-Matrix

                                         Neo-Matrix


''Orda olduğunuzu biliyorum artık sizi hissedebiliyorum, korktuğunuzu biliyorum, bizden korkuyorsunuz, değişimden. Geleceği bilmiyorum, buraya size bunların nasıl biteceğini söylemeye gelmedim, buraya size nasıl başlayacağını söylemeye geldim. Bu telefonu kapatacağım ve o insanlara görmelerini istemediğiniz şeyleri göstereceğim onlara sizin olmadığınız bir dünya göstereceğim. Kuralları yada yöneticileri olmayan sınır yada engel tanımayan bir dünya, öyle bir dünya ki orda herşey mümkün.." Neo-Matrix



11 Temmuz 2017 Salı

2016 yılına damga vuran olaylar

2016 yılına damga vuran olaylar





OCAK

Yeni umutlarla ve hayallerle başlanılan yeni yılın ilk ayında kötü haberler art arda geldi. 12 Ocak’ta, Sultanahmet Meydanı’nda, IŞİD militanının üzerindeki bombayı infilak ettirmesi sonucu, saldırgan dahil toplam 13 kişi hayatını kaybetti. Kanlı terör eylemi Türk ve dünyabasınında geniş yankı uyandırırken, 2 bin 447 habere konu olarak Ocak ayının en çok konuşulan başlığı oldu. Kanlıca’daki evinde sabah sporu yaparken kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Koç’un ölüm haberi Türkiye’yi yasa boğarken medyada 2 bin 223 haberle Ocak ayının en çok konuşulan başlıklarından birisi oldu.

ŞUBAT

17 Şubat 2016’da Türkiye’nin kalbi Ankara’da, PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen kalleş saldırıda 29 kişi hayatını kaybetti. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait askeri servis aracının geçişi sırasında gerçekleştirilen saldırı, ay boyunca 2 bin 590 haberle konuşularak Şubat ayının en çok konuşulan olayları arasındaki yerini aldı.

MART

2016 yılının Mart ayı Türkiye ve dünyadaki terör saldırılarıyla geçti. 13 Mart 2016’da Ankara Güvenpark’ta gerçekleşen bombalı saldırıda ikisi saldırgan 38 kişi hayatını kaybetti. Ankara’da meydana gelen hain saldırı 2 bin 758 haberle ayın en çok konuşulan olayı oldu. Terör Avrupa’nın başkenti Belçika’yı da kana buladı. Havalimanı ve Metroyu hedef alan terör saldırıları Türkiye ve dünya gündemine ilk sıradan girerken, Mart ayı boyunca hakkında 2 bin 151 haber yapıldığı tespit edildi.

NİSAN

2016 yılının en sakin geçen ayı Nisan oldu. Nisan ayının en çok konuşulan başlıkları Vodafone Arena’nın açılışı ve Türkiye’nin 4.5G’ye geçişi oldu. 4.5G’ye geçişle teknolojide yeni bir çağ atlayan Türkiye, internet hızını 10 kat artırdı. Teknolojik devrim hakkında Nisan ayı boyunca bin 515 haber yapıldığı tespit edildi. Nisan ayının bir diğer önemli olayı Beşiktaş’ın üç yıllık stat hasretini bitirmesi oldu. 10 Nisan’da devlet protokolüne açılan Vodafone Arena’da ertesi gün ilk resmi maç yapıldı. Hakkında bin 856 haber yapılan Vodafone Arena Nisan ayının en çok konuşulan başlığı oldu.

2015 böyle geçti! 2015 yılında Türkiye ve dünyada önemli olaylar

2015 böyle geçti! 2015 yılında Türkiye ve dünyada önemli olaylar




İşte 2015 yılında Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkanlar.
2015 PANORAMA


7 OCAK: PARİS’TE CHARLİE HEBDO SALDIRISI:17 ÖLÜ

8 OCAK: CHP LİDERİNE AYAKKABILI SALDIRISI
11 OCAK: DÜNYA LİDERLERİ BARIŞ İÇİN PARİS’TE
23 OCAK: SUUDİ ARABİSTAN KRALI ABDULLAH ÖLDÜ
3 ŞUBAT: TMSF, BANKASYA’YA EL KOYDU
8 ŞUBAT: MÜZEYYEN SENAR HAYATINI KAYBETTİ
11 ŞUBAT: ÜNİVERSİTELİ ÖZGECAN HUNHARCA KATLEDİLDİ
21 ŞUBAT: SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ NAKLEDİLDİ
28 ŞUBAT: YAŞAR KEMAL HAYATINI KAYBETTİ
12 MART: EROL BÜYÜKBURÇ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
31 MART: SAVCI MEHMET SELİM KİRAZ ADLİYEDEKİ ODASINDA ÖLDÜRÜLDÜ
31 MART: TÜRKİYE’DE ELEKTRİK SİSTEMİ DURDU:ARIZA 1 BUÇUK SAAT SÜRDÜ
3 NİSAN: KAYAHAN HAYATINI KAYBETTİ
4 NİSAN: TRABZON’DA FENERBAHÇE KAFİLESİNE SALDIRI
24 NİSAN: DÜNYA LİDERLERİ ÇANAKKALE’YE GELDİ
25 NİSAN:NEPAL’DE 7.8 ŞİDDETİNDE DEPREM
6 MAYIS: MİT TIR’LARI SORUŞTURMASINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI
8 MAYIS: ZEKİ ALASYA HAYATINI KAYBETTİ
9 MAYIS: 7. CUMHURBAŞKANI KENAN EVREN HAYATINI KAYBETTİ
26 MAYIS: HAKKARİ’DE HAVALİMANI SEVİNCİ




/*-----3 sütun değil 4 sütun istiyorum diyenlere-----*/

GERÇEĞİN BÜYÜK ÇÖLÜNE HOŞGELDİN!

        GERÇEĞİN BÜYÜK ÇÖLÜNE HOŞGELDİN!




Uzaydan Gelen Fırtına / Geostorm

Uzaydan Gelen Fırtına / Geostorm






NASA İzmire YAPAY BULUT DENEMESİ İÇİN Mİ GELDİ?

NASA İzmire YAPAY BULUT DENEMESİ İÇİN Mİ GELDİ?




 uzmanlarının 'e ' Tahmin Yer İstasyonu' kuracağı açıklandı.

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi () uzmanları tarafından kurulan GeoCosmo Araştırma Merkezi Vakfı'nın Başkan Yardımcısı Fransız asıllı Türk vatandaşı Ronald Karel (63), dünyada bir ilk olarak 23 Mayıs'ta Türkiye'de   Kampüsü'nde ' Tahmin Yer İstasyonu' kurulmasına başlanacağını söyledi. Bulutları inceleyerek yaptığı deprem tahminleri ile tanınan Karel, bu projeyle hava durumu haritaları gibi deprem haritaları yayınlanmaya başlanabileceğini söyledi.
60 ÜLKEDEN BİLİMADAMI
Bodrum'da yaşayan ve yaklaşık 40 yıldır bulutları inceleyerek deprem tahminleri yapan Fransız asıllı Türk vatandaşı Ronald Karel, NASA'da, GeoCosmo Bilim ve Araştırma Merkezi'nin kurucuları arasında yer aldı. Üç ayda kurulan merkezin Küresel Deprem Tahmin Projesi'nin Doğu Avrupa ve Asya Bölgesi başkanı seçilen Karel, Türkiye'ye döndü.
Karel, yaklaşık 60 ülkeden gelen bilim adamları ile birlikte Küresel Deprem Tahmin Sistemi (Global Earthquake Forecast System) projesi kapsamında Güneybatı Ege ve Akdeniz-Güneydoğu Anadolu bölgesi üzerinde kurulacak deprem analiz istasyonlarının NASA uyduları ile birlikte hareket ederek yer altında stres başladıktan sonra meydana gelecek olan değişik deprem ön sinyallerinin, çeşitli yer aletleri ve uydular tarafından bilgisayarlarda kaydedileceğini söyledi.
YENİ BİR BİLİMDALI
Bu proje ile birlikte artık deprem mekanizması denilince sadece litosferdeki olayların dikkate alınmayacağıın belirten Karel, "Çünkü GeoCosmo biliminde jeolojiden başka jeofizik, meteoroloji, oşinografi, atmosfer fiziği, kimyasal olaylar incelenerek deprem tahminleri çok önceden yapılabilecek. Sismologlarla yer bilimcilerin yüzyıllardan beri beraber çalıştıkları ve litosferdeki plakaları ve fayları ellerinden gelince bizlere aydınlattıkları malum. Lakin depremler hala tahmin edilememekte, ne yerleri, ne zamanı ne de kuvveti bilinememektedir. Her yıl on binlerce insan hayatını kaybetmekte ve ekonomiler milyarlarca dolar hasar meydana gelmektedir. GeoCosmo yeni bir bilim dalı olacaktır. Dünyanın dört bir yanından bizi destekleyen bilim adamları bu projede yer alacak, insanlık adına hazırlanan en önemli projelerden biri olacak" dedi.
DOKUZ EYLÜL'E KURULACAK
Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 34 ülkede kuracakları istasyonlardan elde edecekleri her türlü veriyi Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Fakültesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü ile yapacakları işbirliği ile toplayıp, değerlendirerek NASA'ya aktaracaklarını belirten Karel, "Depremleri önceden tahmin etme fırsatı bulacağımız gibi kısa bir süre sonra hava durumu haritaları gibi deprem olasılığı yüksek haritaları oluşturup, büyüklükleri ile birlikte yayınlamaya başlayabileceğiz" diye konuştu.
Dünyanın ilk 'Deprem Tahmin Yer İstasyonu'nu 23 Mayıs'ta dünyanın en güzel ülkesi olarak nitelediği Türkiye'de, İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi Kampüsünde kurmaya başlayacaklarının altını çizen Karel şöyle devam etti:

AMAÇ ÖNCEDEN KESTİRMEK
"2014 yılının Eylül ayında Türkiye'nin bilimsel tarih yazacağı konusunda söz vermiştim. GeoCosma'da, sözümü tutmak için çok çabaladım. İki CEO değişti, olaylar oldu ve devam ettik. Sadece ülkemiz değil bütün dünya zor günler geçirmekte. Naçizane, başarılarımız bize nefes aldırır ve Türkiye'nin de bilimde dünyaya katkı sağlaması, ön yargılı batılılarda küçük bir deprem yaratır. Eminim ki bu araştırmada birçok yeni IP ve patentler elde edeceğiz. Dünyanın her kıtasından bilim adamları (Dünya Meteoroloji Organizasyonu, UNESCO, American Geophysical Union, NOAA, American Weather Bureau, BBC World, Daily Telegraph ve USGS başta olmak üzere ) birçok basın mensubu ve akademisyenler bu büyük araştırmayı takip ediyor. Amacımız, 'deprem mekanizması' denilince " deprem ön sinyallerini' de bu mekanizmaya ilave etmemizdir. Yani depremleri 3-5-7 gün önceden yeri, kuvveti ve zamanıyla kestirmek bu araştırmanın en büyük amacıdır."
İYONİZE BULUTLAR
DHA'nın haberine göre Çalışmaları yeri gelince yayınlayacaklarını, ancak ilk aylarda test yapmak zorunda oldukları için fazla bir beklenti içerisinde olunmaması gerektiğini vurgulayan Karel, "NASA'nın Aqua ve Terra uyduları başta olmak üzere birçok uydudan da veriler elde edeceğiz. Hazırladığım 85 sayfalık 'iyonize bulutlar' çalışmam NASA tarafından kabul edildi. Şimdi bu bilgiler ışığında çalışmalar başladı. İlk istasyonu başkanımız Dr. Friedemann Freund'a armağan ediyorum ve ismi istasyonun üzerine yazılacaktır. Bu çalışma insanlık için hayırlı olsun" dedi.

Nasa'nın Yapay Bulut Yapma Makinası ve Yağmur Yağdırması

           Nasa'nın Yapay Bulut Yapma Makinası ve                              Yağmur Yağdırması














İKLİMİ SAVAŞ ARACI OLARAK KULLANMAK


İKLİMİ SAVAŞ ARACI OLARAK KULLANMAK





Hz Mehdi Yaşıyor ! Suriye Karışacak ! Türkiyeyi Vuracaklar !

 Hz Mehdi Yaşıyor ! Suriye Karışacak ! Türkiyeyi Vuracaklar !






~Sorular~

~Sorular~

Soru 1.Bop projesi nedir? Cevap:Mehdiyete karşi önlem almak adina Şeytan ve ordusu tarafindan uygulanan proje tam olarak 1979 da aktif olarak 1990 da başladi (irak ve afganistanin isgalir suriyenin karismasi arap bahari,sahte mehdi projeleri Fetö,Adnan oktar).
Soru2.Bop projesi hangi aşamada ne aman bitiyor Cevap:2001 ve 2003 İrakin ve afganistanin isgali ....2010:Arap bahari(libya misir yemen suriye) Suriyenin karışmasi....Bop projesi Turkiyenin vurulmasiyla 2019 da bitiecek son 1.5 sene icinde.


Soru3:Bop projesi uygulamalri nelerdir ? Cevap:İrak ve aganistan isgali Arap bahari suriyenin karışmasi ve Türkiyenin vurulmasi 36 senelik plan


Soru 4.Türkiye nasil vurulacak Cevap:Türkiye Şeytan ve ordusunun Cernin olusturdğu güclu sinyal dalgalrinin Ülkemiz üzerine elektron ve proton olarak yolladigi sinyal dalgalariyla 'Nasanin izmire kurduğu üstten Bulut yapma makinasiyla yolladigi Bulutlarin Türkiye uzerinde yoğunlaşip Uzaydan Sözde uydulardan Etkileşimsel atomik parcaciklarinin sebep olacaği Hortum ve kasirgalarla vurulacak (Geostorm)


Soru 5.Türkiye Hortumlarla vurulunca öncesinde neler yapmaliyiz? Cevap:askeri veya mağara tarzi sığinaklar bulup Hortumlar bitene dek kendimizi korumaliyiz

Soru 6.Türkiye Hortumlarla vurulacaksa bu ne zman ne kadar sürebilir? Cevap:Türkiyeyi Mehdi as öldürmek durdurmak amaçli vuracaklari icin sadece 1 gün veya 1 gece de vurulabilirler hadislerde zuhuratin 1 gecede olacagi yazili

Soru7.Türkiye hortumlarla vurulduktan sonra neler olacak? Cevap:Türkiyede insanlarin çoğu veya belli kısmı ölecek geriye kalanlar Mehdi as zuhuruyla birlikte Altıncaga girebilir Allahu alem (2023~2082)


~2023-2082=AltinÇağ

2082~2120=Kafirler Dönemi

DÜNYANIN KADERİ

DÜNYANIN KADERİ

Abdullah Baba:Suriye karışacak suriyeliler Türkiyeye kaçacak ondan sonra Türkiye vurulacak Türkiye vurulunca MEHDİ AS ZUHUR edecek

Türkiye en erken 10 muharrem cumartesi 30 Eylül en gece 1.5 sene icinde vurulacak (not:Bop Projesi 2019da bitiyor)

2017-2019=Türkiyenin Cernin ve izmirdeki Nasa üstünun oluşturduğu bulutlama sistemi ve Hortumlarla vurulmasi ~Hz mehdi as 1 gecede Zuhuru


Cern~Haarp iklim silahi:Türkiyeyi oluşturduklari Hortumlarla vuracaklar Sığınak bulun....Bop projesi 1990 Yeni dünya duzeni ilanindan itibaren Mehdiyeti durdurmak amacıyla planlanmiştir

~1990=Körfez savaşı ~2001=Irak işgali ~2010 =Arap Baharı(Tunus, Libya,Mısır,Yemen,SURİYE) ~21 Aralik 2012=Suriye 2017~2019=Türkiyenin Hortumlarla Vurulmasi(Cern)

Türkiyeyi Nasanin oluşturduğu Bulutlar ile uzaydan uydularinin sinyalleriyle oluşturduklari kinetik hava degişim tohumlamalariyla Cern~Haarpin oluşturacaği Hortumlarla vurucaklar (Geostorm)


~2014=işid,Soma,ukrayna karıştı,yunan ekonomik krizi,Kobani olayları,HORTUM DENEMLERİ TÜRKİYE DE

~2015=Charli hebdo Paris saldirisı,Suud Kralı öldü,31 mart Elektrik kesintisi ve Savci Kirazin öldürülmesi,Wikilips belgeleri,Suruç patlamasi,Kabe vinç kaza süsü,28 Eylül Bm toplandi,Rusyanin Suriyeye mudahelesi,Ankara Garı Patlamasi

~2016=SultanAhmet patlamasi,Ankara patlamalari,Kurtlar Vadisi Darbe patenti almasi,15 Temmuz Darbesi,G.antep Düğûne bombali saldiri,Firat kalkani,Trump Seçildi,Kayseri ve Beşiktaş saldirisi,Firat kalkani şehitleri
~2017=Reina saldırısı,Trumpin müslüman ulkelere yasak getirmesi,Ülker Reklami,Kk-Fetö sözde Adalet yürüyüsü,Katar Krizi


~2017~2019=Türkiyenin Cernin Oluşturduğu Hortumlarla vurulmasi

~2023-2082=AltinÇağ

2082~2120=Kafirler Dönemi



GÜNÜMÜZ FİRAVUN SOYU(İngiliz Kraliyet Ailesi)

                  GÜNÜMÜZ FİRAVUN SOYU(İngiliz Kraliyet Ailesi)




Soylar



                                      Soylar




İngiliz kraliyet ailesiyle de, Bush ailesi arasında bir bağlantı vardır.İngiliz kraliyet ailesinin soyunun Kazıklı Voyvoda olarak bahsedilen, Vlad Tepeş'e dayandığını kendileri belirtmişlerdir. Ensest ilişkiler sayesinde, iyice şeytanlaşan ve soyları birbirine karışan bu aşağılık insanlar, dünyayı yaşanılmaz bir hale getirdiler.
Ayrıca George Bush'un 11 Eylül şeytani ritüel/terör saldırısı sırasında kitabı ters tutuşu alay konusu olmuş ve salak olduğu görüşü medya tarafından insanlara pompalanmıştı. Hayır, aslında oradaki kitabı ters tutuş, şeytani ritüelin bir parçasıydı ve yapılması gerekiyordu.




Büyük Güçlü Şeytanlar ve Görevleri

Büyük Güçlü Şeytanlar ve Görevleri


Görmedin mi, biz gerçekten şeytanları, kafirlerin üzerine gönderdik, onları tahrik edip kışkırtıyorlar. (19/83)


Andolsun Allah'a, senden önceki ümmetlere de (elçiler) gönderdik, fakat şeytan onlara yapıp ettiklerini süslü göstermiştir; bugün de onların velisi odur ve onlar için acı bir azab vardır. (16/63)


Kimine hidayet verdi, kimi de sapıklığı haketti. Çünkü bunlar, Allah'ı bırakıp şeytanları veli edinmişlerdi. Ve gerçekten onları doğru yolda saymaktadırlar. (7/30)

İman edenlerle karşılaştıkları zaman: "İman ettik" derler. Şeytanlarıyla başbaşa kaldıklarında ise, derler ki: "Şüphesiz, sizinle beraberiz. Biz (onlarla) yalnızca alay ediyoruz." (2/14)

Andolsun, Biz en yakın olan göğü (dünya göğünü) kandillerle süsleyip-donattık ve bunları, şeytanlar için taşlama-birimleri (rücum) kıldık. Onlar için çılgınca yanan ateşin azabını hazırladık. (67/5)


Kim Rahman'ın zikrini görmezlikten gelirse, biz bir şeytana onun ‘üzerini kabukla bağlattırırız'; artık bu, onun bir yakın dostudur. Gerçekten bunlar (bu şeytanlar), onları yoldan alıkoyarlar; onlar ise, kendilerinin gerçekten hidayette olduklarını sanırlar. Sonunda bize geldiği zaman, der ki: "Keşke benimle senin aranda iki doğu (doğu ile batı) uzaklığı olsaydı. Meğer ne kötü yakın-dost(muşsun sen)." (Bu söylenmeleriniz,) Bugün size kesin olarak bir yarar sağlamaz. Çünkü zulmettiniz. Şüphesiz azabta da ortaksınız. (43/36-39)


Şüphesiz biz dünya göğünü ‘çekici bir süsle', yıldızlarla süsleyip-donattık. Ve itaatten çıkmış her azgın şeytandan koruduk; Ki onlar, Mele'i A'la'ya kulak verip dinleyemezler, her yandan kovulup atılırlar; Uzaklaştırılırlar. Onlara kesintisiz bir azab vardır. Ancak (sözü hırsızlama) çalıp-kapan olursa, artık onu da delip geçen ‘yakıcı bir alev' izler (ve yok eder). (37/6-10)


"Onu ve kavmini, Allah'ı bırakıp da güneşe secde etmektelerken buldum, şeytan onlara yaptıklarını süslemiştir, böylece onları (doğru) yoldan alıkoymuştur; bundan dolayı onlar hidayet bulmuyorlar." (27/24)


Neo-Matrix

                                         Neo-Matrix


''Orda olduğunuzu biliyorum artık sizi hissedebiliyorum, korktuğunuzu biliyorum, bizden korkuyorsunuz, değişimden. Geleceği bilmiyorum, buraya size bunların nasıl biteceğini söylemeye gelmedim, buraya size nasıl başlayacağını söylemeye geldim. Bu telefonu kapatacağım ve o insanlara görmelerini istemediğiniz şeyleri göstereceğim onlara sizin olmadığınız bir dünya göstereceğim. Kuralları yada yöneticileri olmayan sınır yada engel tanımayan bir dünya, öyle bir dünya ki orda herşey mümkün.." Neo-Matrix



İLLUMINATİ THE ECONOMİST KAPAK DERGİSİ



İLLUMINATİ THE ECONOMİST KAPAK DERGİSİ








































2016 yılına damga vuran olaylar

2016 yılına damga vuran olaylar





OCAK

Yeni umutlarla ve hayallerle başlanılan yeni yılın ilk ayında kötü haberler art arda geldi. 12 Ocak’ta, Sultanahmet Meydanı’nda, IŞİD militanının üzerindeki bombayı infilak ettirmesi sonucu, saldırgan dahil toplam 13 kişi hayatını kaybetti. Kanlı terör eylemi Türk ve dünyabasınında geniş yankı uyandırırken, 2 bin 447 habere konu olarak Ocak ayının en çok konuşulan başlığı oldu. Kanlıca’daki evinde sabah sporu yaparken kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Koç’un ölüm haberi Türkiye’yi yasa boğarken medyada 2 bin 223 haberle Ocak ayının en çok konuşulan başlıklarından birisi oldu.

ŞUBAT

17 Şubat 2016’da Türkiye’nin kalbi Ankara’da, PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen kalleş saldırıda 29 kişi hayatını kaybetti. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait askeri servis aracının geçişi sırasında gerçekleştirilen saldırı, ay boyunca 2 bin 590 haberle konuşularak Şubat ayının en çok konuşulan olayları arasındaki yerini aldı.

MART

2016 yılının Mart ayı Türkiye ve dünyadaki terör saldırılarıyla geçti. 13 Mart 2016’da Ankara Güvenpark’ta gerçekleşen bombalı saldırıda ikisi saldırgan 38 kişi hayatını kaybetti. Ankara’da meydana gelen hain saldırı 2 bin 758 haberle ayın en çok konuşulan olayı oldu. Terör Avrupa’nın başkenti Belçika’yı da kana buladı. Havalimanı ve Metroyu hedef alan terör saldırıları Türkiye ve dünya gündemine ilk sıradan girerken, Mart ayı boyunca hakkında 2 bin 151 haber yapıldığı tespit edildi.

NİSAN

2016 yılının en sakin geçen ayı Nisan oldu. Nisan ayının en çok konuşulan başlıkları Vodafone Arena’nın açılışı ve Türkiye’nin 4.5G’ye geçişi oldu. 4.5G’ye geçişle teknolojide yeni bir çağ atlayan Türkiye, internet hızını 10 kat artırdı. Teknolojik devrim hakkında Nisan ayı boyunca bin 515 haber yapıldığı tespit edildi. Nisan ayının bir diğer önemli olayı Beşiktaş’ın üç yıllık stat hasretini bitirmesi oldu. 10 Nisan’da devlet protokolüne açılan Vodafone Arena’da ertesi gün ilk resmi maç yapıldı. Hakkında bin 856 haber yapılan Vodafone Arena Nisan ayının en çok konuşulan başlığı oldu.

2015 böyle geçti! 2015 yılında Türkiye ve dünyada önemli olaylar

2015 böyle geçti! 2015 yılında Türkiye ve dünyada önemli olaylar




İşte 2015 yılında Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkanlar.
2015 PANORAMA


7 OCAK: PARİS’TE CHARLİE HEBDO SALDIRISI:17 ÖLÜ

8 OCAK: CHP LİDERİNE AYAKKABILI SALDIRISI
11 OCAK: DÜNYA LİDERLERİ BARIŞ İÇİN PARİS’TE
23 OCAK: SUUDİ ARABİSTAN KRALI ABDULLAH ÖLDÜ
3 ŞUBAT: TMSF, BANKASYA’YA EL KOYDU
8 ŞUBAT: MÜZEYYEN SENAR HAYATINI KAYBETTİ
11 ŞUBAT: ÜNİVERSİTELİ ÖZGECAN HUNHARCA KATLEDİLDİ
21 ŞUBAT: SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ NAKLEDİLDİ
28 ŞUBAT: YAŞAR KEMAL HAYATINI KAYBETTİ
12 MART: EROL BÜYÜKBURÇ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
31 MART: SAVCI MEHMET SELİM KİRAZ ADLİYEDEKİ ODASINDA ÖLDÜRÜLDÜ
31 MART: TÜRKİYE’DE ELEKTRİK SİSTEMİ DURDU:ARIZA 1 BUÇUK SAAT SÜRDÜ
3 NİSAN: KAYAHAN HAYATINI KAYBETTİ
4 NİSAN: TRABZON’DA FENERBAHÇE KAFİLESİNE SALDIRI
24 NİSAN: DÜNYA LİDERLERİ ÇANAKKALE’YE GELDİ
25 NİSAN:NEPAL’DE 7.8 ŞİDDETİNDE DEPREM
6 MAYIS: MİT TIR’LARI SORUŞTURMASINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI
8 MAYIS: ZEKİ ALASYA HAYATINI KAYBETTİ
9 MAYIS: 7. CUMHURBAŞKANI KENAN EVREN HAYATINI KAYBETTİ
26 MAYIS: HAKKARİ’DE HAVALİMANI SEVİNCİ


/* -----Bitiş-----*/